Jak na nieszczęście nikomu nic sie nie stało :/
Jak na nieszczęście nikomu nic sie nie stało :/
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze nie widziałem tak spierdolonej roboty.
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!
No niestety ale masażem nie jestem żeby na co dzień legalnie skórować bydło poza tym teraz to już maszynowo to robią a od kiedy jesteśmy w naszej kochanej? UE to nie wolno zabijać ani tym bardziej oprawiać bydła w domu no chyba że przyjedzie weterynarz i sanepid podbiją pieczątki itd... a kosztuje to tyle co ta krowa i poza tym kolczyki...
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!
no tak, ma 19 lat i wałczył o Polskę. Przecież to ma sens..
Pomysł niby spoko ale ja z Ojcem zawsze najpierw patroszymy zwierzaka na miejscu a dopiero potem jak ze zwierzaka zleci krew go podwieszamy i patroszymy, w ten sposób nie musisz się zastanawiać gdzie wyjebać flaki bo zostają w lesie dla zwierzyny.
to co wy za zwierzęta tam macie że 2x musicie je patroszyć o.O
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów