📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@damian_tcv boli Cie to?
Hejtuje to co trzeba i będe gnoić jeśli jest za co.
Hejtuje to co trzeba i będe gnoić jeśli jest za co.
Jebany ile ma biegów!
hmm...
czy to nie przypadkiem toyota gt 86 vel subaru brz
fajna zabawka dla duzych chlopcow
fajna zabawka dla duzych chlopcow
^up, piwo za materiał własny
wygląda jakby miał doklejoną morde
damian_tcv napisał/a:
czy tak ciężko używać naszego polskiego języka, a nie jakieś zjebane neologizmy z podstawówki ?na Propsie
jak można zmieniać biegi lewą ręką?
co do poldków: kumpel kupił nówkę z salonu rocznik 97 czy 98 i remont silnika co 70k nie licząc jakiś innych usterek czy awarii. i wszystkie trapezy tak miały. a ja astrolotem z '92 zrobiłem ponad 100 tys i wymieniłem jedynie silnik od wycieraczek i aparat zapłonowy (nie licząc oczywiście hamulców, olejów i ogólnie części eksploatacyjnych).
co do poldków: kumpel kupił nówkę z salonu rocznik 97 czy 98 i remont silnika co 70k nie licząc jakiś innych usterek czy awarii. i wszystkie trapezy tak miały. a ja astrolotem z '92 zrobiłem ponad 100 tys i wymieniłem jedynie silnik od wycieraczek i aparat zapłonowy (nie licząc oczywiście hamulców, olejów i ogólnie części eksploatacyjnych).
co raz więcej osób gada teksty typu - wiem, że mało sadystyczne etc. To na chuj Panie wrzucasz jak nie pasuje na sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów