Znalezione w czeluściach internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe co można znaleźć za uszami Urbana.
damuros napisał/a:
Pierdol, pierdol, pewnie masz w ulubionych na fb.
Za szyderczego uszatka zawsze piwko
Dawać piwa, będzie wkurwiało na głównej!
Bohater wolnej polski, lubie go c: duzo ciekawszy niz te smierdziele od narodofcuf co im koledzy z pzpr powsadzali w dupe bolce i maja mega bol dupy, naziole i faszysci smierdzacy lewica na kilometr przed pojawieniem sie. Czerwona armia mniej jebala niz ruch (lewacko)narodowy. c:
Pan Urban pewnie by rzekł: "Im więcej miałem wrogów tym lepsze miałem zdrowie". Gimby nigdy prasy nie czytały tylko w tych swoich smartfonach sponsorowanych przez rodziców siedzą. Od dekady czytuję tygodnik "NIE". Pan Jerzy to taki nasz współczesny Stańczyk. Szyderczy, kontrowersyjny, prawdziwy. Tyle co on miał procesów to więcej niż nie jeden lat z was ma. Jednak nigdy nie skazany. Prawda w oczy kole wszelakiej maścią prawakom, lewakow, korwnistom, nihilistom, narodowcom i pedałom. Wszystkich ich wyjebał i żyje sobie w pałacu pod Starym Sączem. Gimby spać a studenciaki umyć gary po sobie.
Dupa uszata
nie wiem jak Wy panowie, ale jak ja go widzę to nawet nie mam zamiaru filmiku włączyć
Dam piwo za Urbana, tylko wtedy kiedy będzie filmik z nim w roli głównej na hardzie.
Za Urbana zawsze piwo! A prawackim ujądającym kundlom polecam maść na ból dupska.
Tyle, że to w końcówce komuny wprowadzili memorandum na kare śmierci, bo się takie komuch jak ten tu bały, że ich ludzie będą wieszać, jak widać udało im się przetrwać, a ludzie jeszcze takim klaskają.
Po chuj wstawiać tą komunistyczną dupę z uszami ?
RidensMoriar napisał/a:
Po chuj wstawiać tą komunistyczną dupę z uszami ?
W lewym górnym rogu pod logiem sadistic jest taki dopisek
Cytat:
codzienna dawka czarnego humoru
Urban pasuje tutaj idealnie ponieważ operuje czarnym humorem a do tego jest cyniczny, ironiczny i szczery.
Suchar: Kiedy najlepiej przenosi się telewizor? Kiedy Urban udziela wywiadu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów