📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lol, ale ból dupy tutaj.
Niech was głowa nie boli znowu się znajdą "prawdziwi polacy" (specjalnie z małej) co będą się napierdalać na marszach ze świętym przekonaniem że walczą za Polskę. A mnie śmieszy to jak ludzie reagują na Urbana więc daję piwo, czytanie tego hejtu zawsze poprawia mi humor.
Niech was głowa nie boli znowu się znajdą "prawdziwi polacy" (specjalnie z małej) co będą się napierdalać na marszach ze świętym przekonaniem że walczą za Polskę. A mnie śmieszy to jak ludzie reagują na Urbana więc daję piwo, czytanie tego hejtu zawsze poprawia mi humor.
Eh wy mięczaki. Urban to skarb narodowy! Tak trzymać Panie Jurku!!!
Z tą feministką co kolega wyżej zarzucił to bym się ożenił.
Najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają w tym temacie dwudziestolatkowie (+/-2 lata) którzy komunę znają jedynie z legitymacji partyjnej ojca wygrzebanej gdzieś na strychu lub piwnicy.
Ale co tam, plucie na komunę jest trendy i dlaczego by nie pokazać jakim to jest się konformistą. Przecież i tak nikt nie zauważy że plujący nie ma pojęcia na dany temat.
P.S. - nie jestem komunistą a wręcz zagorzałym przeciwnikiem tego ustroju.
Ale co tam, plucie na komunę jest trendy i dlaczego by nie pokazać jakim to jest się konformistą. Przecież i tak nikt nie zauważy że plujący nie ma pojęcia na dany temat.
P.S. - nie jestem komunistą a wręcz zagorzałym przeciwnikiem tego ustroju.
up@ to po co jej bronisz? Śmiem wątpić, że jednak jesteś czerwonym plebsem ...
Każdy kto się oburza na wygłupy Urbana jest żałosnym kołtunem. Urban wie jak wyśmiać polską ciemnotę i zacietrzewienie.
Specjaliści od komuny urodzeni po 1989 roku przybywają na swoich rumakach!
Specjaliści od komuny urodzeni po 1989 roku przybywają na swoich rumakach!
ale sie dajecie wypuszczac barany
Zaraz jakiś Angel wbije i da po ostrzeżeniu każdemu kto się sprzeciwia Urbanowi
Giń czerwona szmato w czeluściach poczekalni. Mam nadzieję że na główną nie wejdziesz i nie spierdolisz nam narodowego święta.
Panowie trzeba będzie zrobic zrzutę...
Piwko za Jerzego. Miło popatrzeć na ten hejt polaczków Jesteście tacy patriotyczni.. Idzcie na marsz bić innego rodaka w imię patriotyzmu.
Dawajcie piwa! To musi wyjść na główną. Zaraz placki wkleją Cejrowskiego jak sra w buszu, a potem wdeptuje w swoje gówno gołą stopą i mówi, że to WINA TUSKA!.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów