📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
asdik napisał/a:
czarnuch, to czarnuch!!! Szkoda tylko dzieciaka
Dziecko też jest czarne, więc nie szkoda...
To nie była miłość jak Przeminęło z wiatrem...
Ty miałaś duży biust a ja miałem sałatę!
Ty miałaś duży biust a ja miałem sałatę!
jezeli zdradzila to ma szczescie ze nie trafila na hard
Trzymanie samca szympansa w domu, predzej czy później źle się kończy.
łobuz kurwa!!
To są czarne sprawy nam białasą nie ma co się wpierdalać taka ich kultura i chuj nam do tego
i to jest piekna miłośc
Zbysław napisał/a:
Kto nigdy nie przyłonaczył babie beż pysk ten cipka
Jesteś zjebany jak wiadro starych gwoździ. Swoją babe też bijesz? Matkę tez tłuczesz? Córce tez zajebiesz w pysk?
Jak chcesz błyszczeć to się brokatem posyp.
Acik napisał/a:
Jesteś zjebany jak wiadro starych gwoździ. Swoją babe też bijesz? Matkę tez tłuczesz? Córce tez zajebiesz w pysk?
Jak chcesz błyszczeć to się brokatem posyp.
Jaja se robisz? swojej kobity nigdy byś nie ciulną z liścia?
Mało wiesz o miłości. Gdyby naprawdę ją kochał, to by ją tradycyjnie porąbał maczetą i na harda. A tutaj to tylko zauroczenie.
Każdy zdrajca zasłuzył na śmierć.
Zbysław napisał/a:
Kto nigdy nie przyłonaczył babie beż pysk ten cipka
hahahah babe będzie lał... ja jebie i jeszcze 10 pizd mu przyklasło hahaha szczury jebane godzace się na każdą niegodziwość byle tylko przez chwilę mieć usta nad gównem. Byle przez sekudnę usłyszeć śmiech nie z siebie tylko z kogoś kogo lżą. Wytrzyj usmarowane gnojem czoło zdejm gumofilce i idź ruchać świnie jak co wieczór. Zbysław podejrzewam że masz ryj jak podeszwa i babe to ty widziałeś max u mechanika w kalendarzu jak fso naprawiałeś tfu ... pluje na grób twoich przodków mały kurwiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów