Gospel na fristajlu z mocniejszym podkładem ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa... mógłbyś najpierw się douczyć czym jest techno? poza tym straszny syf
gospel - hyc o podłoge || welcome to Ibiza !TECHNO taniec opętaniec
to nie leżało koło techno a koło schranzu na pewno ! ale wieś !
Utożsamiam się z tym tekstem
Chuj z techno i pierdolonymi dubstepami . Kto by tego nie wymyślił niech ginie .
Dzisiaj moje uszy usłyszały najgorsze ścierwo, jakie głowa mogła by sobie tylko wyobrazić. Nazywała się:
zebys jeszcze chlopaku wiedzial co to jest techno:) przynajmniej potrafilbys odroznic ta muzyke od innych gatunkow muzyki elektronicznej pozdrawiam wszystkich stereotypiarzy
ja dobrze slysze "Dziecko kurwa bęc" i cos tam o podloge ?
A do napinatorow ktos tego nie robil na powaznie a wy juz gaacie o muzyce powaznej ....
A do napinatorow ktos tego nie robil na powaznie a wy juz gaacie o muzyce powaznej ....
Techno? Tak samo jak c-bool i kalwi & remi? Posłuchajcie sobie setów chrisa liebinga, dj rusha. I tak wam się pewnie nie spodoba jak mi się nigdy nie spodoba Coma przy, której chcę sobie palnąć w łeb. Ale przynajmniej wiem, że tokio hotel to nie haevy metal, a techno to nie białe rękawiczki i gwizdki kurwa. BASE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów