młody na starcie pokazuje kto w stadzie będzie rządził
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~VeIture napisał/a:
że rasa ani kultura nie ma nic wspólnego z zachowaniem.
rasa i kultura bardzo często są połączone. o ile rasa ma mniejszy wpływ, o tyle kultura ma ogromne znaczący. nie bez powodu najlepiej prosperującą grupą społeczną w stanach są azjaci. tylko lewacy mają z tym problem, bo to by znaczyło że kultura murzyńska jest chujowa, więc mówią że "kultura nie ma znaczenia, wszyscy jesteśmy tacy sami". no i tak samo jest z cyganami, ich kultura jest po prostu chujowa, nie przystosowana do obecnych czasów, utkwiła gdzieś w średniowieczu gdzie taki tryb życia dawał jakieś benefity.
Ja słyszałem że on już ma dziecko z latisha, a w tej chacie jebie jak z murzyńskiej chaty, powinni to pokazywać na lekcjach przyrody jak mała małpa zaznacza swoje miejsce w stadzie, pewnie tym smrodem odrzuca innych więc nikt tam nie podchodzi no chyba żeby wrzucić banana przez okno
PabloSkills napisał/a:
Ty a tobie się kurde tematy nie pomyliły? To mały, zasrany bambus a nie szczeniak.
Jak ty kurwa metafory nie umiesz zrozumiec, to dobry z ciebie tepy ananas.
z takim nastawiem od dorastania jak lew pewnie jeden czarnuch to sie trafi jaki Goryl czy coś
ZaSwojePiję napisał/a:
On pewnie a tego ośrodka monitorowania zachowań jakichśtam i musi mieć solidne dowody na to co czyta
Jak ktoś powie ze geny nie sa nośnikiem zjebania i ze murzyn wysysa prymitiwizm z mlekiem matki to mu włączę ten filmik
Jakby takiego od 1 dnia życia wsadzić do cywilizowanej białej rodziny, to też z niego wyjdą gangsterskie geny? Jak głęboko to w nich siedzi?
Był gdzieś taki materiał o takiej sytuacji. Lokalne czarnuchy prześladowały tego wychowanego przez białych bo uważali go za gorszego od nich bo nie byl homie from the hood.. Ten bialy czarny w końcu stwierdził, że czarnuchy to najwięksi rasiści w całych USA. Nawet czarny, wychowany w normalnych wartosciach i w normalnej rodzinie, który widzi co te szympans robią zostanie rasistą z przymusu. Kto wpadł na pomysł traktowania małp jak ludzi?
PabloSkills napisał/a:
Ty a tobie się kurde tematy nie pomyliły? To mały, zasrany bambus a nie szczeniak.
Szczeniak nie. Szybciej małpiątko
ZaSwojePiję napisał/a:
Ssij bambusa jak nie kumasz żartu ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów