📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Intel Extreme Masters w Kolonii na Gamescomie. Grali w SC2, LoLa i moze cos jeszcze.
Swoja droga polak zajal 2gie miejsce w SC2.
Swoja droga polak zajal 2gie miejsce w SC2.
League of gimbends
Mr Dan napisał/a:
Dla nietrzymających moczu przewinąć do 0:27
Nie kurwa dla nietrzymających moczu, tylko po prostu jesteś zbyt głupi by umieć film odpowiednio przyciąć i teraz pierdolisz suchary by nie wyjśc na kretyna
Pitis napisał/a:
Gra tam wielu gimbusów więc tylko podkreśliłem prawdę
Trolli i owszem ale takich się tępi masowym reportem
Kruncher napisał/a:
Nie kurwa dla nietrzymających moczu, tylko po prostu jesteś zbyt głupi by umieć film odpowiednio przyciąć i teraz pierdolisz suchary by nie wyjśc na kretyna
Ty za to kurwa mądry jesteś. Chyba Tobie łatwiej przewinąć do danego momentu niż autorowi się pieprzyć w przycinanie, prawda? No chyba, że liczyć do 50 nie potrafisz i szukasz po całym filmie 27 sekundy, ale to już temat na inną okazję.
Francuzi nie chuja po angielsku , mój kumpel był w Paryżu na wakacjach i bedac w banku strasznie się zdziwił ze nikt ni w ząb po angielsku nie gadał a raczej pracownicy banku cos powini potrafic w koncu niiby lepiej wyksztalceni itp. i jak na ironie jedynymi osobami które gadały po angielsku jako tako były murzyny opychające badziewie z mulini i miniaturki wiezy eiffla pod owa wieżą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów