📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki za wyczerpujący opis. Dzięki temu na pewno nie odpale. Zawsze powinno się tak tytułować rowerzystów. Masz za to piwo!
Pewnie ładny koles więc pani postanowiła sobie strzelić pamięciowke i zbiła konia.

Myślę sobie, powinien wyj🤬 mu w pysk za takie coś... A tu jeb

wy się w końcu nauczcie k🤬a
nie ma kobiet z c🤬jem
są faceci z cyckami!!!
jap🤬le uczycie się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach!!!
nie ma kobiet z c🤬jem
są faceci z cyckami!!!
jap🤬le uczycie się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach!!!
Halman napisał/a:
, a co z operacją zmiany płci? wyleciało z głowy?
W Kamazie jak dach up🤬lę,to też taki "kabriolet" będzie jak z chłopa baba.
Pitupitu napisał/a:
He k🤬a reakcja jak u 99% normalnych ludzi.
Aż ręką swędzi
Tam też coś innego swędziło, nie tylko ręka.
Pitupitu napisał/a:
He k🤬a reakcja jak u 99% normalnych ludzi.
Aż ręką swędzi
Swędzi Cię ręka do walenia na widok tego czegoś? Grubo - ale taki jest sadol

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie