📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wczoraj sprawdzałem na swoim profilu ile mam piw, a w nocy miałem sen, że robiłem to samo i miałem jedno mniej, ale wracając do tematu już od dawna wiadomo, że kontrowersja przyciąga
vass napisał/a:
Nie wiem o co chodzi, ale jak kręcą bekę z katoli, to daję piwo
Żle to zinterpretowałeś...
W jaki sposób ukazanie Jezusa Chrystusa jako (nad)człowieka silnego i potężnego, miałoby katoli ośmieszyć?
Jak są tacy dobrzy to niech z Allahem nakręcą, ciekawe co powiedzą na to postępowe media i fekalni "bracia".
Już się ucieszyłem że Inkwizytora ekranizują
Niesmaczny żart z katolików zaliczony (sam nie jestem wierzący). Teraz proponuje bekę z Allaha połączoną z akcją promocyjną w krajach Bliskiego Wschodu. Pierwszy przystanek - Iran.
wi4droman napisał/a:
Czemu nie zrobią tego samego z Mahomedem czy jak mu tam bylo.
Bo Machomed to ciota i chuj i nikomu się nie chce takiego zjebanego skurwiela parodiować. Jezus to co innego, był spoko ludziem, Jezus w swojej mądrości to rozumie.
Jak oni tacy śmieszni to niech o Mahomecie spróbują.
No i tournee po Bliskim Wschodzie...
No i tournee po Bliskim Wschodzie...
nie jestem jakimś zagorzałym katolem czy kimś tego rodzaju. jestem wierzący, przyznaje się. I bezczelnosc ludzi robiacych sobie jaja z Boga, Jezusa coraz bardziej mnie dobija. Pozwalaja sobie na coraz wiecej. Gdyby taka sytuacja miala miejsce w u nas w Polsce jakies 30 lat temu taka osoba zostalaby zlinczowana. a dzis ? wyśmiewanie sie z wiary chrzescianskiej nikogo juz nie dziwi. ciekawe dlaczego nie robia sobie jaj z muzulmanow w masowych mediach ? moze i zwierzeta, ale oni nie pozwalaja sobie swojej religii i boga mieszac z gownem. chrzescianie nic z tego nie robia i potem wychodzi gowno pokroju takich filmikow czy pozal sie boze politykow ktorzy twierdza ze zamiast religi w szkolach mogliby uczyc 4 latkow seksu.
wiekszosc ateistycznych komentarzy jest pisanych przez dzieci albo idiotow ? wierzysz w boga ? -fajnie. nie wierzysz? - tez spoko, ale nie rob sobie jaj.
wiekszosc ateistycznych komentarzy jest pisanych przez dzieci albo idiotow ? wierzysz w boga ? -fajnie. nie wierzysz? - tez spoko, ale nie rob sobie jaj.
dlaczego nie mahomet dlaczego nie mahomet oj jaki bol dupy pod kazdym postem lejacym z chrzescijanstwa
to jedzcie do dziczy na pustynie i nakreccie dla nich film pod ich kulture bo jakiegos brodatego bawola co sie tulal po pustyni znam malo a o Jezusie i jego przygodach mamy wbijane od malego dziecka i przypomina sie o tym przy kazdym swiecie religijnym.
nie podoba sie nie wchodz na ta strone nie ogladaj nie idz do kina w czym bol dupy nadal???
to jedzcie do dziczy na pustynie i nakreccie dla nich film pod ich kulture bo jakiegos brodatego bawola co sie tulal po pustyni znam malo a o Jezusie i jego przygodach mamy wbijane od malego dziecka i przypomina sie o tym przy kazdym swiecie religijnym.
nie podoba sie nie wchodz na ta strone nie ogladaj nie idz do kina w czym bol dupy nadal???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów