Ogladam sobie na YT mnichow shao lin i wpadlem na to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chcesz piwo?? zrecenuj calego yip mana wstaw najlepsze pojedynki a wierz mi ze pozbierasz peeeeelno piw (yip man - nauczyciel bruce'a lee) ale i tak boolywood rzadzni
Tytuł tego filmu to "Fist of Legend" Filmy z Jet'em Li zawsze miały walki na wysokim poziomie jeśli chodzi o efektowność
Sypią tą mąką z rękawów i nogawek na prawo i lewo... Nie szkoda im jej?
Od razu z bratem ciosy trenowaliśmy
Skoro juz nawiązaliście do filmów i do sztuk walki to...
no co nie będę sie wyróżniał
A tak nawiasem polecam oglądnać całość, gdyż całkiem przyjemnie się ogląda.
no co nie będę sie wyróżniał
A tak nawiasem polecam oglądnać całość, gdyż całkiem przyjemnie się ogląda.
Przegrał, bo miał lagi. Czy wy tego nie rozumiecie?
Lista ruchów od 1:30 dla ciekawskich:
↑ x, ..., R2, R2, R2, R2, ..., □ □ □ □ □ □, R2+□ ∆, □, →, □ □, R2, R2, R2, R2, □ □, ..., R2, R2, R2, ..., R2, R2, R2, ↓, x x, tutaj mały fail bo nie zablokował, ↓ → x, ..., x x x, → x. No niestety w 2:57 mu fatality nie wypaliło :/ wiecie jak to jest z tymi fatality i odległościami.
↑ x, ..., R2, R2, R2, R2, ..., □ □ □ □ □ □, R2+□ ∆, □, →, □ □, R2, R2, R2, R2, □ □, ..., R2, R2, R2, ..., R2, R2, R2, ↓, x x, tutaj mały fail bo nie zablokował, ↓ → x, ..., x x x, → x. No niestety w 2:57 mu fatality nie wypaliło :/ wiecie jak to jest z tymi fatality i odległościami.
strasznie zakurzone te Chiny : d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów