Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebisty stan techniczny BTW, droga hamowania 3 kilometry. Za jazdę starym trupem starszym niż 10 lat powinna być kara więzienia. Wszystko starsze niż 10 lat na złom obowiązkowo (chyba, że na żółtych blachach). Od razu by się bezpieczeństwo poprawiło. Nigdy nie rozumiałem, po co kupować złoma, skoro można iśc do salonu i kupić nowe.
Oooo Widzę że koledze przyznali kredyt na nową Sandero.
Zajebisty stan techniczny BTW, droga hamowania 3 kilometry. Za jazdę starym trupem starszym niż 10 lat powinna być kara więzienia. Wszystko starsze niż 10 lat na złom obowiązkowo (chyba, że na żółtych blachach). Od razu by się bezpieczeństwo poprawiło. Nigdy nie rozumiałem, po co kupować złoma, skoro można iśc do salonu i kupić nowe.
Co Ty ćpasz ?
Co Ty ćpasz ?
Zwykły troll, a Wy się spuszczacie nad gościem. To, że on zmienia rowery co 10 lat nie znaczy, że przy samochodach działa ta sama zasada.
Na chuj ten idiota ręczny zaciągnął?
przy hamowaniu noga i ręcznym w koncowej fazie skraca droge hamowania
ale DK jest tylko jeden.
Jedyny salon jaki widziałeś to tajski jak ci qtasy w dupę pchali
Twoi rodzice powinni dostać karę za to, że cię spłodzili. Gułag i budowa kolei na Syberii. Głupcze bez szkoły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów