📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiś chuj Cię złapie i zacznie Ci nawijać "Patrz tu jest jeż a tam jest karfur Oo"
tej jez wyglada jak martwy, ja tam wobec tego nie chcialbym byc na jego miejscu.
@grauper
Też chcesz jebać moczem , mieć pchły i inne gówno na sobie ? Nie mógłbyś się nawet kurwa po plecach podrapać , spać zresztą też nie - więc na chuj ?
Też chcesz jebać moczem , mieć pchły i inne gówno na sobie ? Nie mógłbyś się nawet kurwa po plecach podrapać , spać zresztą też nie - więc na chuj ?
Chcesz być jeżem? to wpierdol sobie z 2 tysiące igieł w plecy i uwal się na cycki..
triball napisał/a:
A gdzie jest pęknięty jeż?
Na popsute jeże z flaczkami na wierzchu jest dział hard a nie tu gdzie dziesiątki tysięcy gimbusów zagląda. Jeszcze bardziej im by się główki zryły przez takie coś. Pomyśl sobie, wcześniej JKM i legalizacja, później sprawa dopalaczy, a jakby do tego doszedł ten jeżyk to aż strach pomyśleć co by mogło z nimi się stać
Nie, nie jem.
grauper napisał/a:
Chcę być jeżem
Nie rozumiem twojej motywacji nie prościej znaleźć sobie kobietę z fajnymi cyckami ? wtedy będziesz miał tak codziennie.
Nie dziękuj za radę robię to bezinteresownie
ooo, karny jeżyk
"Tam są cycki a tu jest kurwa jeż!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów