czerwo64 napisał/a:
a dla Ciebie ironia to jezyk obcy
A dla ciebie polskie znaki to przeszłość
A to twój cytat z innego tematu
czerwo64 napisał/a:
lol folksdojcze sa na slasku opolskim, slask to osobny narod, jebani nieudacznicy polacy jebac ich, ja siedze w niemczech jestem slazakiem nienawidze niemcow, ale kurwa jak widze was pajacow bez wyksztalcenia, bez pracy, na dodatke kurwa nie macie przemyslu nic, dzieki nam macie wszytsko i jeszcze czelnosc na nas najezdzac, ja sie nie dziwie dlaczego was wiecznie ruscy i niemcy lali w historii, kurwa banda nieudacznych pyskatych głąbów
Nie zapominaj że gdyby nie mamusia i tatuś to gówno byś miał
a takie podejśćie do własnych korzeni to raczej idiotyczne, jak Ci wjedzie islam na kraj to pewnie też od Boga i tamtego kraju się obrócisz, żeby tylko w morde nie dostać.... zasrany gnojek -.- .!.
Ty jesteś poprostu głupi.....
czerwo64 napisał/a:
o powstaniach Śląskich to nie wiesz? ja to szczególnie wchodzę niemcom w dupę, jestem ślązakiem ale Polski zawsze bronię, w pracy w Niemczech kurwa jak krytykują to ja pomimo tego ze sam a 11 niemcow kontatak łamanym Niemieckim, ale widzę pajaców z ubogich regionów Polski do Śląska z zazdrości sie dopierdalają, głowny napęd przemysłowy Polski, płacimy skażonym powietrzem i wysłuchuje pedała z Warmi co ma jedną świnie że Śląsk chujowy