18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrutro 2013-04-01, 1:37 1
Większość Polaków co piątek umiera z przepicia i dopiero koło niedzieli odzyskuje przytomność.
Zgłoś
tomny93 2013-04-01, 2:32 1
zwykły melanż tyle że tematyczny. "Ostatnia wieczerza" to potem dochodził... Potem pomyślał "najlepsza na kaca jest praca" to tachał krzyż... a co się będę produkował
Zgłoś
ZielonyPelikan 2013-04-01, 7:27 2
off topic: nie wiem jak was ale mnie wkurwia hejt na Jana Pawła II: zaczeła się jakaś pierdolona moda na hejtowanie religii i teraz połowa zjebanego internetu napirdala na księży, wyzywa ich od pedofilii a to przecierz taki mały jebany odłam(nie mówie że wszyscy są święci bo nawty księża w mojej parafi mnie wkurwiją). a reszta jest poządna i stara się zapracować na reputracje którą ci wybiorczy pedofile psują ale tak jest w każdym zawodzie (odłam księża pedofilii to 0.5% a nauczycieli to 4%...tak gdzieś czytałem) a i tak wszyscu napierdalją na kościół bo to kurwa modne... a jak widzie że ktoś pisze "polaczki" to mnie już rozpierdala kompletnie, rodacy wyzywaja nas od polaczków no kurwa koniec...konieccccccccccc

sry za błędy ale mam KO
Zgłoś
Noriax 2013-04-01, 9:08 3
ZielonyPelikan napisał/a:

off topic: nie wiem jak was ale mnie wkurwia hejt na Jana Pawła II: zaczeła się jakaś pierdolona moda na hejtowanie religii i teraz połowa zjebanego internetu napirdala na księży, wyzywa ich od pedofilii a to przecierz taki mały jebany odłam(nie mówie że wszyscy są święci bo nawty księża w mojej parafi mnie wkurwiją). a reszta jest poządna i stara się zapracować na reputracje którą ci wybiorczy pedofile psują ale tak jest w każdym zawodzie (odłam księża pedofilii to 0.5% a nauczycieli to 4%...tak gdzieś czytałem) a i tak wszyscu napierdalją na kościół bo to kurwa modne... a jak widzie że ktoś pisze "polaczki" to mnie już rozpierdala kompletnie, rodacy wyzywaja nas od polaczków no kurwa koniec...konieccccccccccc
sry za błędy ale mam KO

Chcesz wolności słowa czy nie? Można czemuś schlebiać, jak i mówić o wadach. Masz pełno stron wychwalających kościół, które mijają się z prawdą. Poza tym ja w internecie widzę jazdę równo po wszystkich: arabach, żydach, czarnych, wierzących i niewierzących, użytkowników komputera, jak i zwolenników konsol, słuchających techno, jak i metalach, fanach różnych sportów, różnych marek samochodów. Modne jest gnojenie osób o innych poglądach. To jest moda. Moda na gardzenie innymi. I to jest problem.

Po drugie: nigdzie nie jest mówione, że pedofilów jest więcej w kościele niż gdzie indziej (patrząc na trudność z dostępem do dzieci, jak i na naukę etyki jaką przekazują to nie powinno ich być w ogóle, ale mniejsza z tym). Tu chodzi o to, że przełożeni (biskupi) ukrywają ich zamiast wydawać policji, uciszają ofiary, księży przenoszą na drugi koniec kraju lub wysyłają na misję. Powiedz mi, czy tak samo robią związki zawodowe nauczycieli? Poza tym nauczyciele nie uczą moralności, a katabasy ponoć tak.

No i po trzecie: słowo "polaczek" jest określeniem pogardliwym względem tych obywateli naszego kraju, którzy nie zasługują na miano Polaka, tj. cwaniaków, złodziei, chamów i tylko w takich przypadkach widziałem użycie takiego słowa (jest jeszcze wiązanka "polak-biedak-cebulak", czyli burak życiowy po całości).
Zgłoś
mullen-16 2013-04-01, 9:17
Gnił bo jak odsunęli kamień to śmierdziało niemiłosiernie ponoć
Zgłoś
d................9 2013-04-01, 9:33 1
z tego sie nie zartuje...
Zgłoś
smyndryl 2013-04-01, 13:42 1
@up
A czemu nie?
Zgłoś
Pleso93 2013-04-01, 16:33
smyndryl napisał/a:

@up
A czemu nie?

Bo śmieszniejsze jest człekokształtne stworzenie z mopem na głowie?
Zgłoś
Gellu 2013-04-02, 18:15
Licze (tudzież lisze) z HOMM3 miały kostury i były to
Cytat:

Są to potężni magowie, którzy upojeni mocą postanowili oszukać śmierć i za cenę swojego ciała uzyskać nieśmiertelność. Czarodziej zamienia się w lisza podczas rytuału wiecznej nocy - zamyka wówczas swoją duszę w zewnętrznym naczyniu (filakterium), którą następnie dobrze ukrywa. Nawet kilkukrotnie "zabity", lisz odradza się. Jedynym sposobem na jego ostateczne unicestwienie jest zniszczenie jego filakterium.
Pierwszym znanym liszem był Ethrick Szalony. Jego zaginiony kostur jest niezwykle potężnym artefaktem.

Pozdrawiam ._. Jezus nie istnieje ale gdyby istniał to byłby to z pewnością licz (lisz).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem