Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaraz się zacznie wysyp gimbo-ateistów.Strasznie upierdliwe typy podobne do świadków Jehowy.
-Ale wiesz że boga nie ma
-Kośció jest zły
-Papaj gwałcił dzieci
Po tym mozemy poznać gimbo ateiste. I tym że dzieli sie swoimi przemysleniami w internecie . W rzeczywistości ma ochrzczone dzieci, brał ślub koscielny , w ramach protestu co najwyzej nie posyła dziecka na religie.
Zaraz się zacznie wysyp gimbo-ateistów.Strasznie upierdliwe typy podobne do świadków Jehowy.
-Ale wiesz że boga nie ma
-Kośció jest zły
-Papaj gwałcił dzieci
Po tym mozemy poznać gimbo ateiste. I tym że dzieli sie swoimi przemysleniami w internecie . W rzeczywistości ma ochrzczone dzieci, brał ślub koscielny , w ramach protestu co najwyzej nie posyła dziecka na religie.
wystarcza tacy goscie jak ty innych pajacu nie trzeba , a kazda religia to proteza mózgu dla tych glupszych
wystarcza tacy goscie jak ty innych pajacu nie trzeba , a kazda religia to proteza mózgu dla tych glupszych
Nie unoś sie kulfonie umysłowy, pewnie tez uzywasz jakiejś protezy umysłowej. Brak wiary nie czyni cię oswieconym czy bardziej rozwinietym, po prostu wierdalasz inne boble, np z dupy Zanberga.
jak widać powyżej prawdziwy sympatyk (czyt. miłośnik) pedofilów w czarnych kieckach nigdy nie ustanie w boju o dobre imie zwyroli...
kurwa w klatce jak blues brothers naprawdę chujowo musiał grać
Klatka uchroniła go przed kamieniami i butelkami z wodą święconą rzucanymi ze strony publiczności. Ale gniew Pana Jezusa, podobnie jak jego miłosierdzie nie zna granic, więc wziął sprawy w swoje przybite do deski ręce.
@up
jak widać powyżej prawdziwy sympatyk (czyt. miłośnik) pedofilów w czarnych kieckach nigdy nie ustanie w boju o dobre imie zwyroli...
aleś dowalił katolom, no szacun
trzymaj poziom ziom
Klatka uchroniła go przed kamieniami i butelkami z wodą święconą rzucanymi ze strony publiczności. Ale gniew Pana Jezusa, podobnie jak jego miłosierdzie nie zna granic, więc wziął sprawy w swoje przybite do deski ręce.
dużo ćpasz, bo moim zdaniem powinieneś sobie odpuścić te ,,wizje,, na jakiś czas
Ta klatka to izolatka. Pałker jest zadeklarowanym pedałem. A parawan chroni ludzi przed kontaktem z HIVem i kiłą...
mam pytanie, naprawdę piszesz z Polski,
czy huja zgrywasz
kto kolwiek bierze miecz zginie od miecza-a ktokolwiek nie bierze miecza lub z rąk go wypuszcza zginie na krzyżu
Następny ,
podnieca cię temat, bo wtedy tylko masz wzwód
czy też kasa którą bierzesz za wpis, impotencie
Dobrze napisałeś.
Od siebie dodam, że jak nie zgodziłem się na chrzest mojego dziecka, moja dostała piany w pysku, chociaż z niej taka katoliczka jak z kurwy cnotka.
No i chuj... teraz płace alimenty.
Mogliście zagrać w papier kamień nożyce czy dać go na chrzest czy nie
Odmawiaja razem różaniec?
@edmund
jeśli już się produkujesz, aby odpowiedzieć mi w języku obcym, to proszę,
kurwa,,,,,,,,,,,, wybierz ruski,
będzie łatwiejszy dla mnie w zrozumieniu,
,,paszoł w pizdu,, charoszaja sobaka,, job twoja mać,,
reszta zwrotów i słów jest pokrewna, więc spoko............
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów