18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
p................x 2010-04-30, 14:29 27
@gupia_mapla

SPIERDALAJ.
Zgłoś
chujens 2010-04-30, 14:30 7
@gupia_mapla

myslisz, ze kogoś boli jak tak skomlesz?
Zgłoś
g................a 2010-04-30, 14:31 1
paix napisał/a:

@gupia_mapla

SPIERDALAJ.

Oooo tak, mocny argument! Po porstu padłem na ziemię. R3STEPKT!

PS. Tak bardzo lubisz udowadniać swój idiotyzm oraz znajomość jednego słowa?

PS2. RZONDZISZ!
Zgłoś
W................i 2010-04-30, 14:35 1
@ paix chujens

Ale z was chujtaje, na pewno jesteście postrachami u was na dzielniach.
żal.ru

*no dobra, hultaje xD
Zgłoś
Dalione 2010-04-30, 14:44
@gupia_mapla
To jest sadistic a nie kółko różańcowe , nie podoba się to opuść nas i swoją głupotę.. Od tego jest ta strona żeby zamieszczać rasistowskie czy inne "obelgi" .

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-04-30, 14:56 ]
O RLY?

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Zgłoś
Cypisek_ 2010-04-30, 14:45 14
gupia_mapla napisał/a:

ALE ŚMIESZNE!! Boki zrywać!... Żenua

Dajcie spokój z tego typu humorem... Nic w tym śmiesznego, razi wierzących (w tym mnie)... hmm... wiem, wlaśnie to was śmieszy!

Już nieraz było to tutaj mówione, jeśli razi Cię taki humor to wypierdalaj na wykop, demotywatory czy inne gówno.
Zgłoś
Lashlo 2010-04-30, 14:48
Widzę, więszkość już weekend czuję!
Kończymy uprzejmości, lub przenosimy się na PW.
Zgłoś
g................a 2010-04-30, 14:53
Dalione napisał/a:

@gupia_mapla
To jest sadistic a nie kółko różańcowe , nie podoba się to opuść nas i swoją głupotę.. Od tego jest ta strona żeby zamieszczać rasistowskie czy inne "obelgi" .

Z Chrześcijan łatwo się nabijać, bo nic nie mogą zrobić, nie?
Pośmiejcie się z allachów to wam bobmkę spuszczą i będzie pozamiatane...

[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-30, 14:59 ]
Mam nadzieję, że to ostatni zbędny post, też jestem chrześcijaninem i jakoś nie marudzę
Zgłoś
R................x 2010-04-30, 15:42 1
Brawo Slapi, tego jeszcze nie było na sadisticu albo modzi nie mogą znaleźć.

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-04-30, 16:26 ]
Chociaż raz, nie?
Zgłoś
K................z 2010-04-30, 16:04
Jezus FAIL
Zgłoś
Kamil321 2010-04-30, 16:38 2
gupia_mapla napisał/a:

Pośmiejcie się z allachów

Cytat:

Będziesz miłował Pana Boga twego całym swoim sercem, całą swoją duszą i całym swoim umysłem. To jest największe i pierwsze przykazanie. Drugie podobne jest do niego: Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego. Na tych dwóch przykazaniach opiera się całe Prawo i Prorocy.

Jeśli uważasz się za katolika, to przynajmniej zachowaj pozory. Mimo że jestem satanistą laveyańskim, znam biblię dosyć dobrze, w przeciwieństwie do większości 'katoli'. Szkoda mi takich dewotów...

Za gifa browar, po to jest sadistic, żeby można było wyśmiewać wszystkie 'świętości' .
Zgłoś
G................l 2010-04-30, 16:55
OWNED

Nie rozjebał łba, cud prawdziwy.
Zgłoś
chujens 2010-04-30, 17:16
Prezesosw

jasne, mam golfa 3 od kumpla : )
a i kiedys miałem w szkole sredniej 3 z historii.

a tak 'powaznie' to jak go boli taki humor to po co tu zagląda?
to tak jakby włączyć MTV i się pluć że chujowy kanał.
Zgłoś
riodoro1 2010-04-30, 17:18
po tej scence jezuc do boga - "tato ja tylko chciałem popływać, mogę choć raz ?"
i tak oboje nie istnieli ...
Zgłoś
Uriz 2010-04-30, 20:24
Czemu tak wielu katolików musi robić z siebie kretynów tutaj?
Dobrze wiedzą co można znaleźć na tej stronce a i tak muszą się napiąć(Sam jestem katolikiem i nie w głowie mi obrażanie się czy napinanie przez gif przedstawiający mojego Boga w zabawnej sytuacji) Oczywiście , wszystko ma swoje granice.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem