📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ujebana ściana ...i tyle.
Matka Boska Grzybna
jezus jak żywy z tego grzyba!
on zawsze wie gdzie sie objawić
— Albert Einstein
on zawsze wie gdzie sie objawić
Pomijając już filmik, to ciekawe, że Chrześcijanie ciągle uważaj, iż Jezus wyglądał jak Aragorn, co w ogóle jest interpretacja średniowiecznych malarzy, chcących oddać obraz Chrystusa, zbliżony do realiów średniowiecznej Europy. W rzeczywistości Jezus zapewne ( o ile w ogóle istniał) wyglądał jak pospolity brudas, znany z filmików z bliskiego wschodu. Ciekawe, czy wierzący boją się przyjąć taki obraz syna Bożego, czy też nie są i nie chcą być obeznani na ten temat.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Kwestia spożycia.
@Echis - a gdzie obecnie masz chrześcijan? Bo katolicyzm i wiele innych pokrewnych religii można nazwać najwyżej czymś w rodzaju neopogańtwa z domieszką chrystianizmu. I to stwierdzenie może być odpowiedzią na twoje pytanie - przeciętny polski katolik myśli, żeby ubrać choinkę, najebać się w wigilię, oszukać, pookradać, a potem dla spokoju sumienia iść się wyspowiadać i można zaczynać od nowa. Jeśli Jezus byłby katolikiem, to jego wizerunek byłby dopiero ciekawy, na szczęście żyjemy w świecie, gdzie ateiści z reguły posiadają o religiach chrześcijańskich o wiele większą wiedzę niż "chrześcijanie".
myślałam, że to przecięcie np nożem na ciele jak odpaliłam filmik, a to zwykła, menelska ściana.
ciemnogród w tym kraju,a klechy pasibrzuchy tylko czekają na ciemną masę
Świętojebliwe kujonki pewno taki mają
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów