Zdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.
@down : Rozjebała, bo zapomniałem dodać, że wsiadła do niego kobieta...
sama Czestochowa rozpierdalaZdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.
wypierdalać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), chujowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy pojebani i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny
Nie wiem czy odebrać to jako ironię, ale na wszelki wypadek napiszę:
W kurwę chrześcijańskie podejście do drugiego człowieka. Nie zapomnij wstać rano do kościoła oraz wyspowiadać się księdzu z zabijania nienarodzonej spermy spuszczanej w kiblu. Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski, ale jak widzę takich hejtujących kato-kretynów na forum ja ty, to zastanawiam się gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz. Pomijam już fakt tego , że twoja religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym, a po drugie nie zapewnia suwerenności Polski, gdyż tak naprawdę wszystko zależy od wpływów watykańskich a nie Polskich władz kościelnych.
wypierdalać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), chujowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy pojebani i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny
sama Czestochowa rozpierdala