18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Jezus Zmienia Życie
Towel • 2011-01-26, 18:05
Jakikolwiek opis, wydaje mi się zbędny.

Zdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.

@down : Rozjebała, bo zapomniałem dodać, że wsiadła do niego kobieta...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pakicito 2011-01-30, 0:03 1
Cytat:

Zdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.

sama Czestochowa rozpierdala
Zgłoś
G................n 2011-01-30, 0:12
wypierdalać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), chujowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy pojebani i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny
Zgłoś
P................e 2011-01-30, 1:16 1
GeorgeForeman napisał/a:

wypierdalać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), chujowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy pojebani i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny

Nie wiem czy odebrać to jako ironię, ale na wszelki wypadek napiszę:

W kurwę chrześcijańskie podejście do drugiego człowieka. Nie zapomnij wstać rano do kościoła oraz wyspowiadać się księdzu z zabijania nienarodzonej spermy spuszczanej w kiblu. Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski, ale jak widzę takich hejtujących kato-kretynów na forum ja ty, to zastanawiam się gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz. Pomijam już fakt tego , że twoja religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym, a po drugie nie zapewnia suwerenności Polski, gdyż tak naprawdę wszystko zależy od wpływów watykańskich a nie Polskich władz kościelnych.
Zgłoś
G................n 2011-01-30, 1:37
PinkRose napisał/a:

Nie wiem czy odebrać to jako ironię, ale na wszelki wypadek napiszę:

W kurwę chrześcijańskie podejście do drugiego człowieka. Nie zapomnij wstać rano do kościoła oraz wyspowiadać się księdzu z zabijania nienarodzonej spermy spuszczanej w kiblu. Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski, ale jak widzę takich hejtujących kato-kretynów na forum ja ty, to zastanawiam się gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz. Pomijam już fakt tego , że twoja religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym, a po drugie nie zapewnia suwerenności Polski, gdyż tak naprawdę wszystko zależy od wpływów watykańskich a nie Polskich władz kościelnych.

"gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz."
??? a gdzie jest moje prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych pogladow ??????? chuj to ma do rzeczy, że "religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym"?????"Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski" a komu ??? śmierdzisz rybą stary
Zgłoś
hailtotheparanoia 2011-01-30, 3:53 1
@GeorgeForeman - dziękuję Ci za ten cenny wykład na temat chorób psychicznych tzw "Nowej Ery", ale na szczęście, drastycznie spada ilość ludzi mierząca swą "polskość" w intensywności urojeń jakich doznaje. Na szczęście też, spada poparcie dla "wiary" i "Boga", który.. gdyby nie intelektualne dno, przebiegłość kleru oraz poczucie samotności plebsu, nie "zaistniałby" na kartach historii. Poza tym, odwołując się do historii - Niemcy, powinni czcić wujka Hitlera, ponieważ miał gigantyczny wpływ na ich historię ?

@1986kuba - "niezmiennie" lub bez zmian, do kurwy nędzy.
Zgłoś
Towel 2011-01-30, 4:25
GeorgeForeman napisał/a:

Masz jakieś problemy ze sobą? Może to właśnie Ty siedzisz całymi dniami przy komputerze idealizując na internetowych stronach swoją niepodważalną zajebistość? Nie wiem jak inni którzy się tutaj wypowiadali, ale ja w domu spędzam niewiele czasu, a już o komputerze nie wspomnę. Co w takim układzie robię? Imprezuję. Ale nie kolego, nie tak jak Ty, przy hektolitrach wódki na parówkowych zabawach, tylko przy ilości alkoholu, która wprowadzi mnie w "ten stan" i wtedy można iść się bawić z dziewczynami. A co ma do tego wiara? Skoro jesteś tak zagorzałym katolikiem, to chyba aż tak wiele pić nie powinieneś Ja ujmę to tak. Chodzę do kościoła, wierzę w Boga, nie wierzę w kościół, który ma, choć niewiele osób o tym wie, największy wpływ na świat na chwilę obecną. Ale w porządku. Masz swoje zdanie, trzeba to uszanować. Ale to jest Sadistic i tutaj nie odpierdala się takich filozoficzno-katolicznych wywodów. Poza tym - czy nie rozpierdoliłby Cię widok takiego samochodu zaparkowanego w dzielnicy samych dresów ? Bo ja umarłem. Powiecie - jaki idiota pisze posta o 4:30. Wróciłem z 18-tki, mam chwilkę czasu, więc napiszę jeszcze. I nie zaśmiecać Sadola cholera jasna kłótniami, bo nie o to tu chodzi. I miłej nocy życzę. Dziękuję, dobranoc!
Zgłoś
pakicito 2011-01-30, 10:54
@Towel
git, wiedziales co z nim zrobic
Zgłoś
M................l 2011-01-30, 12:29
pakicito napisał/a:

sama Czestochowa rozpierdala

A mieszkasz tu że cie tak rozpierdala? Jak nie to się odpierdol od Częstochowy!

Śródmieście zawsze za RAKOWEM!
Zgłoś
Towel 2011-01-30, 13:18
@up
Zgadzam się. Mieszkam pod Częstochową, ale wydaje mi się , że im bardziej miasto jest "schrystianizowane" , tym ludzie mieszkający w tym mieście bardziej zdemoralizowani. Więc nie wiem czy wszystkich Częstochowian można nazwać "medalikarzami"...
Zgłoś
michallo 2011-01-30, 16:16 1
Pewnie nim dopalacze rozwożą
Zgłoś
Activator 2011-02-23, 22:29
Hah Udany typek wyjechałeś z niezla ironia przekomiczny jestes : D napinacze na necie a nie jeden od kolesia z 3w niezle po papie by dostał haha : D krec sie czesciej na 3w z karteczka na mordzie ze z sadola jestes to bede mial dobry material zeby go tu wjebac : D btw ojejq ale fajne nie spodziewałem sie tego : P
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem