📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rabiejos. chyba jaja se robisz. jesli nie, to mozna to przetlumaczyc: "w porząsiu"
Błagam nie porównujcie Pazury do Carreya, bo to zupełnie inne klasy. Pazura, to liga podwórkowa, jak chce być śmieszny to nieudolnie próbuje naśladować Jima Carreya, który jest światowej klasy komikiem i wyśmienitym aktorem. A największym osiągnięciem Pazury jest poderwanie laski w wieku własnej córki i zrobienia gniota pt. "Weekend".
@bovlage
odpowiadając na twoje ostatnie pytanie, to:
1. tak, na samym końcu.
2. tak, przedwczoraj.
odpowiadając na twoje ostatnie pytanie, to:
1. tak, na samym końcu.
2. tak, przedwczoraj.
Uwielbiam Carreya. Ale jeżeli chodzi o mimikę i kocie ruchy to nasz Michał Wójcik jest lepszy
Tego mi jeszcze brakowało
Truman Show był wręcz wybitny. Świetna gra Jima (idealne połączenie jego "śmieszności" i dramatyczności sytuacji Trumana) + fenomenalna muzyka budująca klimat. Mało jest tak dobrych filmów.
@ sarkazm
Pazura w przeciwieństwie do Carreya nie grał samych idiotów. Lecz pewnie tego nie wiesz, bo śledzisz jedynie Kabaretowy Klub Dwójki.
Pazura to świetny aktor który ma na koncie super filmy takie jak PSY, PSY 2, KROLL itp itd
Pazura w przeciwieństwie do Carreya nie grał samych idiotów. Lecz pewnie tego nie wiesz, bo śledzisz jedynie Kabaretowy Klub Dwójki.
Pazura to świetny aktor który ma na koncie super filmy takie jak PSY, PSY 2, KROLL itp itd
ktoś wie z jakiego filmu ta ostatnia scena? rozjeb pały jak dla mnie
@up
zapewne z Ace Ventury czy jak to sie tam pisze.
Pazura to swietny aktor, wole go w powazniejszych lub nie do konca powaznych rolach niz jako takiego blazna jak w 13. posterunku.
zapewne z Ace Ventury czy jak to sie tam pisze.
Pazura to swietny aktor, wole go w powazniejszych lub nie do konca powaznych rolach niz jako takiego blazna jak w 13. posterunku.
Kamyk5011 napisał/a:
@ sarkazm
Masz rację, aż urywa dupę... Filmy na skalę światową
Kiedyś Halama powiedział, że największą sztuką jest robić z siebie debila na scenie
wasek napisał/a:
Mimo iż we wszystkich filmach gra idiotów to i tak jest zajebisty
Nie we wszystkich filmach gra idiotów... w filmie pt. "Numer 23" nie gra idioty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów