18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
thoruus 2015-06-10, 19:49
drukarka666: przekonałeś(aś) mnie. Serio. Spróbuję.
Zgłoś
maciuch2 2015-06-10, 20:43 1
Z gówna bata nie ukręcisz.
Zgłoś
rafaelos19 2015-06-10, 21:58
jaram się niemiłosiernie, ciary na plecach przy pierwszych dziesięciu przesłuchaniach tego na yt, efekt na żywo pewnie piorunujący. Szkoda trochę ze znalazło się na sadolu bo pewnie większość zmiesza z błotem co mnie irytuje bo jestem wrażliwy w chuj jeżeli chodzi o muzyke.
Zgłoś
Epin 2015-06-10, 22:39 6
A ja chciałbym tylko jedną rzecz zauważyć..

Hip - hop to kultura.. a nie muzyka. Muzyką hip hopu jest rap..
A hip hop to również taniec, graffity...

Ale, chuj w to.. 98% Sadolowej masy i tak kojarzy rap z jakimiś Chadami czy innymi Popkami cwelami.
Posłuchalibyście inteligentnego rapu, anie pierdolenia bredni..
To co niektórzy ludzie robią na trackach, to przechodzi ludzkie pojęcie..

W sumie.. kurwa..
Po co ja się wysilam..
Zgłoś
Hereticus 2015-06-10, 23:40 1
@up

To podaj jakiś przykładowy, inteligenty rap. Chętnie zweryfikuję.
Zgłoś
Carbannoga81 2015-06-11, 0:48 1
@up
np. ŁONA, a Epin kiedyś też tak tłumaczyłem, ale teraz 90% RAPU to łysy dres i zero flow
Zgłoś
Halibut 2015-06-11, 0:48
Epin napisał/a:

Ale, chuj w to.. 98% Sadolowej masy i tak kojarzy rap z jakimiś Chadami czy innymi Popkami cwelami.

Nie, nie, nie misiu kolorowy.
Rap mi się kojarzy z murzynami. Jest to prosta, głupia muzyka dla debili. W sam raz dla czarnych.

Nic mnie bardziej nie śmieszy niż polski "fan rapu".
Zgłoś
Herba 2015-06-11, 1:02 2
Hereticus napisał/a:

@up

To podaj jakiś przykładowy, inteligenty rap. Chętnie zweryfikuję.

Wspomogę kolegę.
Pierwsze z brzegu:

Mogła bym tak długo, ale nie jestem tu po to aby komuś udowadniać że nie ma racji.
Nie ograniczaj się do jednego typu muzyki, szukaj - nie koniecznie na popularnych platformach. Dzisiaj media puszczają jedynie to co się dobrze sprzeda, a nie to co jest wartościowe.
W dzisiejszym świecie zalewanym przez wszędobylski chłam i pomyje ciężko wyłowić tą perełkę.
Pozdrawiam.
PAX.

Halibut napisał/a:

Nie, nie, nie misiu kolorowy.
Rap mi się kojarzy z murzynami. Jest to prosta, głupia muzyka dla debili. W sam raz dla czarnych.

Nic mnie bardziej nie śmieszy niż polski "fan rapu".

Misiu kolorowy a mogę zapytać jakiej muzyki słuchasz?
Zgłoś
blackbird969 2015-06-11, 1:41
wiedziałem, że zaraz zobaczę wrzutę z BOKiem
Zgłoś
Hereticus 2015-06-11, 2:03 2
Nie potrafię się przekonać do rapu z jednego powodu. Jest bardzo ubogi muzycznie. Motywem przewodnim utworów jest tekst. Wymusza to w ogromnym stopniu uproszczenie kompozycji, aby dało się tego słuchać. Rapowanie ma to do siebie, że jest zbyt gęste, aby można było dorzucić do tego jakąś ciekawą treść muzyczną.
Ja oczekuję od muzyki po prostu muzyki, a jeśli jest tak, że jest ona wypełnieniem a nie samym sednem to wtedy nie jestem skory uznać tego za pełnoprawną muzykę, sorry.
Rozumiem, że jest to dla was coś więcej niż muzyka i to trzeba czuć. Ja jednak oczekuję czegoś innego od muzyki, a rapu nie czuję. Jestem otwarty i słucham różnych gatunków, ale rap to nie moja bajka.

Zdecydowanie wolę to:

youtube.com/watch?v=jsqFEI_Ulhs
(sorry za brak playera, ale piszę na telefonie, za dużo zabawy)
Zgłoś
prtnprtcl 2015-06-11, 2:35
mi się podoba.
W dodatku dodam, że sala NOSPR w Katowicach jest jedną z najlepszych, jak nie najlepszą salą koncertową w całej europie, mamy z czego być dumni.

Ktoś wyżej napisał, że wolałby kilka wybranych utworów ale całych... hm ok, tylko nie widze sensu w tym, moim zdaniem JIMEK zaaranżował swój występ bardzo dobrze, bo niestety nie wyobrażam sobie grania przez orkiestre jednego sampla w kółko przez 4 minuty
Zgłoś
Dancaarkiiel 2015-09-13, 22:36
Jimek to geniusz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem