Cytat:
A ja przez was, gimboli postanowiłem na niego nie głosować, nie mam zamiaru identyfikować się z plebsem, który go popiera i w tym roku bojkotuję wybory, dziękuję.
ladny paranoik jestes.
najswiezsza informacja jaka znalazlem mowi, ze 60% polakow ma dostep do internetu. czyli 40% juz wiadomo, ze na jkm nie zaglosuje. czesc z tych 60% wchodzi do internetu raz na dlugo i ma wyjebane na takie tematy powiedzmy z -10%. osoby glosujace na po,pis,sld,psl itd najczesciej trzymaja sie portali typu onet/interia/wp gdzie nie masz w sondazach opcji glosowania na knp(a naprawde kurewsko duzo osob tam glosuje bo maja nieporownywalnie wiecej glosow oddanych w sondazach), wiec znowu ten % rzeczywistych wyborcow jkm idzie w dole. najwiekszy % poparcia jkm(tegoroczny) jaki znalazlem w internetowym sondazu wynosi 28% (5350 glosow:P w ostatnich wyborach jkm dostal 416000 glosow co dalo 2,48%. jezeli to co mowisz mialo by byc prawda musialoby go popierac 4280774 gimbusow. w polsce nawet ich tylu nie ma:P)
wpadles przez swoja ignorancje bo nie wziales poprawek. wsrod gimnazjalistow czy licealistow jest podobny % poparcia dla knp i innych partii (z ta roznica, ze wiekszy % gowniarzy ma wyjebane na polityke). to, ze w internecie jest o nim glosno, jest spowodowane tylko tym, ze telewizja go cenzuruje i specjalnie kreuje go na idiote i szalenca, wiec ludzie popierajacy go to glownie uzytkownicy internetu, ale to nie znaczy, ze sa gimnazjalistami bez prawa glosu co widac po prostym rownaniu z pierwszego akapitu
Cytat:
Wracając do JKM to jest to człowiek, który tylko stwarza problemy i wszystkich krytykuje nie mówiąc nic więcej. Zyje probójąc wywołać tylko kolejny skandalik z udziałem włąsnej osoby. Powinno się go gdzieś zamknąć i nie pokazywać.
poucz sie troche o ekonomii kolego, a potem pierdol. problemy to stwarza kaczynski. jkm ma proste rozwiazania i nie krytykuje wszystkich. krytykuje socjalistow, ktorzy najpierw zabieraja ci 70% twoich zarobkow, zeby w zamian dac ci dziurawe drogi, olbrzymia szara strefe, olbrzymi dlug publiczny, ktorego odsetki wciaz rosna, a ktos je musi splacac, kilometrowe kolejki w sluzbie zdrowia, kilkugodzinne opoznienia w pkp, przymusowa edukacje zamiast przygotowanie do zawodu od najmlodszych lat i emeryture z ktorej chuja dostaniesz bo w ciagu 30 lat to bedziemy tak zadluzeni, ze nas nawet rumunia bedzie mogla podbic. bo cala mlodziez zdazy spierdolic za chlebem.
ale ja rozumiem, ze ty jestes za glupi zeby to zrozumiec i sie po prostu czujesz bezpiecznie w tym socjalizmie, gdzie ci lekarz moze pawulon podac bo jest taka bieda, ze sobie druga pensje musi kolowac.