Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rydes 2012-07-19, 18:50
Osobiście popieram poglądy JKM, ale ten człowiek w ogóle nie nadaje się do polityki. Czasem mam wrażenie, że on tak osobiście to ma jednak w dupie co się dzieje w Polsce, bo oprócz wygłaszania swoich mądrych i słusznych poglądów w często arogancki i bezczelny sposób nic nie robi. W ogóle nie stara się dotrzeć do szerszej grupy wyborców... Po chuj nam mówi, że mamy obalić ustrój niewolniczy, skoro nic w tym kierunku nie robi! To on ma być liderem, ciągnąć za sobą tłumy! Jednak tłumy to idioci i trzeba się z nimi obchodzić jak z idiotami, a nie mówić jak równy z równym. Jestem rozczarowany panem JKM i czekam na nową, bardziej cywilizowaną i zaradną twarz prawdziwej prawicy.
Zgłoś
thewhitestar 2012-07-19, 18:50 3

Tak właśnie kojarzą mi się korwiniści
Zgłoś
L................r 2012-07-19, 18:54 2
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-07-19, 18:55 3
ProfessorHix napisał/a:

Brak zapiętego pasa rzeczywiście boli państwo. Jednakże Trochę się panu Januszowi powody popierdoliły. Jak zrobisz sobie za kierownica kuku to ratować ci życie będą na koszt państwa właśnie.
Inna sprawa że niektórzy ludzie są zbyt głupi by pozwolić im decydować o sobie. Mam doświadczenie z wypadków z zapiętym pasem i bez takowego. A każdemu cwaniaczkowi pragnącego wolności w zapinaniu pasów bądź nie życzę by przypieprzył w drzewo przy głupich 40 km/h. Powydłubuje sobie z główki różnorakie śmieci to zmieni zdanie.

Ale jak ktoś chce niech se zapina pasy, nikt nie zabrania broń Boże. Czemu w ogóle państwo traktuje mnie jak idiotę, który nie potrafi sam zadecydować, czy się ubezpieczyć, czy sam się zapiąć pasami, czy odkładać na własne konto pieniążki na emeryturkę? To co człowiek wypracuje należy do niego i z tymi pieniędzmi robi co mu się podoba. Nie chce sięubezpieczać jego sprawa, nie odłoży na emeryturkę? Trudno, Efekt przymusowych składek jest taki, że ciągną w chuj kasy na emeryturkę, ubezpieczenie i inne pierdoły, a służba zdrowia kuleje, emerytury nie dożyjemy i co? Pieniądze idą na zmarnowanie... To jest chore. Może ktoś mi zarzucić, że jeszcze trza pomagać biednym. To ja powiem tak: chuja mnie obchodzą jebane nieroby, które kombinują jak wyciągnąć kasę z zasiłku a i tak robią na czarno. Osobami starszymi, samotnymi i z innego powodu potrzebującymi niech zajmą się zwykli ludzie, nie będzie nigdy sytuacji, że człowiek człowiekowi nie pomoże, właśnie ludzie chcą pomagać, ale czasem nie mają z czego, bo im państwo podpierdala coraz więcej grosza. Poza tym po co mam pomagać komuś, skoro wiem, że może iśc po zasiłek? Owszem, zdarzą się wyjątki samolubne, mające w dupie innych co nawet grosza biedakowi nie wrzucą na bułkę, ale jak mówiłem to są wyjątki. Człowiek człowiekowi w potrzebie pomagał zawsze.
Kurwa chuj
Zgłoś
master0612 2012-07-19, 18:55
Rozpisujcie się rozpisujcie;) W Polsce i tak się nigdy nic nie zmieni, ludzie nie maja odwagi by coś zrobić. Jedyne na co nas stać Polaków to narzekanie na własna niedole i brak działań prowadzących ku lepszej przyszłości. W następnych wyborach znów wygra ta sama partia w kolejnych może PiS może Palikot ale to i tak nic nie zmieni ciągle te same twarze, które nic nie robią dla dobra kraju, gdyż ich pełna kieszeń jest ważniejsza peace
Zgłoś
baranqu 2012-07-19, 19:04 1
Powiem wam, że za każdym razem gdy oglądam jakąś "przemowe" Pana Korwina to obawiam się, że gdy umrze to naprawde ciężko będzie znaleźć drugiego człowieka o takiej szczerosci, orginalnym spojrzeniu na rzeczywistość oraz wg. mnie najbardziej racjonalnym.
Zgłoś
zomo 2012-07-19, 19:31
sadistic.pl/janusz-korwin-mikke-o-ustroju-niewolnictwa-vt127401.htm

kto wie co się stało z tym filmikiem ??
w razie gdyby osoba która założyła tamten temat to przeczytała proszę o linka do źródła na PW
Zgłoś
black88 2012-07-19, 19:32 1
zomo napisał/a:

http://www.sadistic.pl/janusz-korwin-mikke-o-ustroju-niewolnictwa-vt127401.htm

kto wie co się stało z tym filmikiem ??
w razie gdyby osoba która założyła tamten temat to przeczytała proszę o linka do źródła na PW

do zbiorczego przeniesli. za duzo piwek leciało, za duzo osob oglądało. pedały, no no dawać warna dawać
Zgłoś
Conscribo 2012-07-19, 19:35
black88 napisał/a:

do zbiorczego przeniesli. za duzo piwek leciało, za duzo osob oglądało. pedały, no no dawać warna dawać

A o tych pedałach do do jakiegoś konkretnego moda, czy tak ogólnie?
Zgłoś
zomo 2012-07-19, 19:37
dzięki już znalazłem
ale żeby reakcja była tak szybka, że z głównej na 2gą podstronę nie zdążył filmik wskoczyć to szacun dla moderatora

teraz nawet udostępnić nie można :/
jak ktoś ma info na temat źródła to nadal proszę o linka na PW
Zgłoś
yoyoyo 2012-07-19, 20:22 1
rydes napisał/a:

W ogóle nie stara się dotrzeć do szerszej grupy wyborców... Po chuj nam mówi, że mamy obalić ustrój niewolniczy, skoro nic w tym kierunku nie robi!

Mikke uważa, że staranie się o atencję i głosy wyborców jest niewłaściwe. Według niego nie jest jego rolą przekonywanie do siebie ludzi, bo każdy ma poglądy takie, jak mu się żywnie podoba. Ludzie powinni sami wybrać sobie przywódcę.

W 5:38, po pytaniu Cejrowskiego, Mikke właśnie o tym mówi.
Zgłoś
r4f43ll 2012-07-19, 20:39
Na niezapiętym pasie bezpieczeństwa traci całe społeczeństwo bo za koszty leczenia, pogrzebu, renty dla dzieci i zasiłków do przymierającej głodem wdowy płaci każdy z nas. Od razu napisze, żeby nie wzbudzać dyskusji. Brak zapiętego pasa powoduje masę wypadków śmiertelnych a to z prostego powodu, że bezwładną i niczym nie ograniczoną osobę zabija poduszka powietrzna nawet przy zwykłych miejskich stłuczkach. Zamiast dywagować na forum zapytajcie pierwszego lepszego ratownika medycznego jeżdżącego na karetce.No ale przecież polaczek mądrzejszy od niemieckiego inżyniera co napinacze pasów i airbagi wymyślił.Nie będzie mu żaden polityk ani mól książkowy pierdolił za uszami.

Śmieszy mnie kompletne niezrozumienie mojego postu przez inteligentnych zwolenników Korwina.
Nie chodzi mi o konkretne wypowiedzi tego "polityka" tylko o całą jego strategie (a raczej anty strategię) polityczną. W tej grze wygrywa ten, który dostanie większy procent głosów i nic tego nie zmieni póki mamy demokrację. JKM robi wszystko, żeby jego poparcie przypadkiem nie dało mu jakiejkolwiek władzy decyzyjnej/legislacyjnej bo wtedy musiałby wszystkie swoje rozwiązującewszelkieproblemy rozwiązania wdrożyć w życie.

Co do jego wypowiedzi... wystarczy przestać walić kutasa przy "JKM masakruje lewaka.flv" i wpisać w youtube "JKM o homoseksualistach", "JKM o feministkach" itp itd. ( Jak wiele potencjalnego poparcia znajduje się w mniejszościach doskonale pokazuje sukces wyborczy Palikota )

To wszystko to zresztą małe piwo przytoczę parę cytatów odnośnie kobiet (utrata 50% potencjalnych głosów wystarczy by nic nie znaczyć w polityce)

Chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom.
Źródło: krytykapolityczna.pl, 21 maja 2010

By oszczędzić ludzkości kolejnych konwulsji, musimy jasno i stanowczo powiedzieć naszym kobietom, starcom i dzieciom: My tu rządzimy! Żadnych eksperymentów! Żadnego „współdecydowania” w rodzinie! (...) Panowie! Zachowujmy się odważnie, po męsku!
Źródło: Janusz Korwin-Mikke, Feminazistki, Playboy nr 1 (50), styczeń 1997

Harmonijna współpraca mężczyzny i kobiety dla postępu ludzkości nie polega na tym, by żona Izaaka Newtona razem z nim wymyślała prawo powszechnego ciążenia – od czego co najwyżej zaszłaby w ciążę – tylko na tym, by nie przeszkadzała mu leżeć pod jabłonką i rozmyślać oraz by usuwała mu spod nóg rożne drobne niedogodności, które mogłyby oderwać go od myślenia.

Kobiety nie mogą być zbyt inteligentne – dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania przez dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę.
Źródło: blog, 19 sierpnia 2009
Zgłoś
TheRudeBoy 2012-07-29, 9:00
katolicka bojówka ma zbiorczy na sadolu
Zgłoś
n................o 2012-07-30, 20:17 1
Swoją drogą, tak upośledzonego retorycznie babska dawno nie widziałem . Filmik jest w 4 częściach

Zgłoś
~ Donnie Darko 2012-07-30, 20:44
więc niech tępa cipa pomyśli co by to było gdyby :
50% policjantów, strażaków, górników, lekarzy, pilotów, kierowców autobusów, saperów itd itp to były by kobiety...
Od dawna wiadomo, że baba to podgatunek.
litości kurwa.

Chce ta baba byc politykiem - ok, ale do chuja nie róbmy prawa które nakazuje żeby było 50/50. To było by chore

DO GARÓW DZIWKO albo do !

JKM
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem