Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (15) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................k 2012-10-26, 8:32
maniiiek napisał/a:

Żeby się ten system Korwinistyczny sprawdził trzeba by wszystkim zabrać i rozdzielić po równo na nowy start. I tak co kilka pokoleń robić żeby nie powstały kasty bogatych i niewolników.

Toż to czysto komunistyczna idea .

Wara od mojej kasy, kto zarabia ten ma, kto nie ten nie ma. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie dzielił się pieniędzmi, a to że czerwoni są lepszymi kapitalistami niż reszta społeczeństwa wynika ze zmiany ustroju i głupoty prostych ludzi. Przeciętny człowiek liczy na to, że dostanie pracę, która da mu odpowiednią ilość środków do życia, chociażby do minimalnej egzystencji. Brak inicjatywy własnej i chęci wzbogacenia dzięki swoim umiejętnościom jest problemem, a nie to, że czerwoni są bogaci. Idzie taki Kowalski na studia, myśli, że zdobędzie po nich prace za grube pieniądze, a tymczasem Nowak skończył liceum i otworzył firmę, w której zatrudnia Kowalskiego za minimalną krajową. Kto wykazał się większym wyczuciem rynku?

To społeczeństwo wierzy w "sprawiedliwy" socjalizm, a nie dawne elity komunistyczne, które dorobiły się na socjalistycznym państwie. Komuchy są mniej czerwoni niż ludzie z poglądami:
bo mi się należy,
bo każdy ma mieć równo,
nie będę niewolnikiem, więc zabierzcie mu, a dajcie nam wszystkim

Problem z minimalną krajową też jest prosty, są ludzie, którzy dają się dymać i godzą się na takie warunki pracy bo wg nich innej nie znajdą. Tym samym psują rynek. Pracodawca oferuje minimalną dla gościa po studiach bo na 10 osób 5 przyjmie tę pracę bez marudzenia. Tak zepsuto rynek informatyczny, dużo debili godziło się na niskie stawki to i oferowane zarobki spadły. Są branże, gdzie ludzie frajerami nie są i potrafią doić kasę, ale są też takie, które psują desperaci. Stworzenie strony internetowej na darmowym CMS to średnio 500-800zł w zależności od stopnia zaawansowania. Taki dzieciak chce sobie dorobić do kieszonkowego i oferuje swoje usługi za 200zł, bez umowy, na lewo (ostatnio gośc mi zaproponowal 300zł "bo po tyle stoją" to go wyśmiałem i powiedziałem, żeby sam sobie zrobił, zmienił zdanie i zapłacił tyle ile chciałem wcześniej). I jak rynek ma nie padać w takim przypadku? Ludzie sami go niszczą chcąc niskie stawki za dużo bardziej wartościową robotę.
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2012-10-26, 8:32 9
Zgłoś
Kaszysz 2012-10-26, 8:38 1
#maniiiek

watch?v=Ns4aBKEI0jw

poświęć 50 minut swojego życia by zgarnąć trochę wiedzy z ekonomi i polityki państwa.

tu masz wyjaśnione co daje najniższa krajowa, dlaczego bogaci (zaradni i pracowici) powinni mieć godne życie, dlaczego socjalna sprawiedliwość jest niesprawiedliwa.
Zgłoś
martinkane 2012-10-26, 8:44
Janusz Mikke, czy to się komuś podoba czy nie, działał w aparacie władzy komunistycznej. Nie oszukujcie się, Stronnictwo Demokratyczne, ZSL, to organizacje komunistyczne państwa niedemokratycznego jakim była Polska R. Ludowa, z tą różnicą że były na nich różne etykietki.Korwin był przez długi czas marksistą. Zresztą jest to zgodne z teoriami samego Janusza, który ciągle pisze o przefarbowywaniu się socjalistów i udawaniu prawicy.Korwin zlikwiduje rencistów , zasiłki dla samotnych matek, postara się aby głodni zjedli bezrobotnych ale Konkordatu nie ruszy dalej pozwoli paść się czarnej stonce!!!I teraz najważniejsze jak JKM vel Ozjasz Golberg przeciwstawi się żydowskiej lichwie która rządzi dzisiaj światem, przecież sam jest pejsatym klaunem.
Zgłoś
PustySocho 2012-10-26, 8:48
Korwin to pajac, tyle w temacie, taki człowiek u władzy i ludzie wyjadą na ulice po roku, jeżeli będzie na co wychodzić ...
Zgłoś
m................n 2012-10-26, 8:55
Wszystko pięknie, cejrowski pasuje jak ulał do reszty myślicieli.
Zgłoś
neonadis 2012-10-26, 9:00 3
Tyle w temacie.

Zgłoś
E................n 2012-10-26, 9:15 1
JKM - ulubieniec gimbusiarni która to nawet nie ma prawa wyborczego.
Zgłoś
Kaszysz 2012-10-26, 10:35 1
@up

Większości studentów, licealistów czy ludzi zaradnych. Miejmy nadzieje że roczniki pogrążone w komunie szybko zejdą z tego świata bo dalej będziemy płacić na PLEBS, który obwinia cały świat że jest biedny, tylko zamiast uczyć się to stał pod budką z piwem albo zgrywał gangstera w podstawówce.
Zgłoś
Pan Mularz 2012-10-26, 17:26
maniiiek napisał/a:

@Pan Mularz dobra. A może uzasadnisz swoją wypowiedź zamiast mi ciągle sugerować jaki to głupi jestem? Wytłumacz mi jakim cudem w kraju gdzie: wykształcenie jest dla bogatych, prawa głosu mają bogaci, ludzie sami decydują jak prowadzić swój biznes nie dojdzie do sytuacji, gdzie bogaci będą jechać na reszcie niczym szlachta na chłopstwie? Już kiedyś mieliśmy taki system i to się rozbiorami zakończyło. A co robili chłopi? Woleli biernie wspomagać zaborców, bo Ci zapewnili im godniejsze życie, teraz się pierdoli o braku świadomości narodowej, ale prawda jest taka, że nikt nie będzie lojalny wobec własnego oprawcy. Tylko proszę o jakiś argument, a nie "kto CI głupot nagadał". Wiesz przynajmniej co to jest argument, czy definicję Ci wkleić?

No widzisz, też nie podajesz żadnych argumentów. Piszesz coś tylko o smutnych projekcjach twojego umysłu, obozach pracy, bogatych, niewolnikach etc. Trudno tu o poważną dyskusje.
Co do twoich pytań, to dalej snujesz jakieś czarne wizje państwa dla bogatych. Jak ty sobie wyobrażasz tę ich hegemonię? Tak bardziej ściśle, bo zbytnio nie wiem jak się odnieść do tych ogólników.
Zaraz mi pewnie napiszesz, że warunki życiowe ludzi poprawiły się dzięki socjalizmowi i dzięki temu tyle osób potrafi czytać i pisać.

martinkane napisał/a:

Janusz Mikke, czy to się komuś podoba czy nie, działał w aparacie władzy komunistycznej. Nie oszukujcie się, Stronnictwo Demokratyczne, ZSL, to organizacje komunistyczne państwa niedemokratycznego jakim była Polska R. Ludowa, z tą różnicą że były na nich różne etykietki.Korwin był przez długi czas marksistą. Zresztą jest to zgodne z teoriami samego Janusza, który ciągle pisze o przefarbowywaniu się socjalistów i udawaniu prawicy.Korwin zlikwiduje rencistów , zasiłki dla samotnych matek, postara się aby głodni zjedli bezrobotnych ale Konkordatu nie ruszy dalej pozwoli paść się czarnej stonce!!!I teraz najważniejsze jak JKM vel Ozjasz Golberg przeciwstawi się żydowskiej lichwie która rządzi dzisiaj światem, przecież sam jest pejsatym klaunem.

Już odnosił się do tych "rewelacji", wystarczy poszukać w google. Mikke nie był marksistą i nie wiem co ma do tego udawanie przez lewice prawicy.
Jest również za odłączeniem państwa od kościoła.
Masz jakieś dowody na to, że jest żydem? Czy tylko powtarzasz bzdury napisane przez jakiegoś blogera?
Zgłoś
Thormentooor 2012-11-04, 23:53 1

JKM i jego samochód.
Zgłoś
saf6 2012-11-06, 1:46
a czy jak powiem ze Korwin-Mikke to populista, kmiot i burak to nawarcza na mnie jego kundle ?
Zgłoś
Wojna:) 2012-11-06, 11:41
Cytat:

a czy jak powiem ze Korwin-Mikke to populista, kmiot i burak to nawarcza na mnie jego kundle ?

Ja zawarczę, spierdalaj trolu na forum GW.
Zgłoś
solton021987 2012-11-08, 14:37 5
kongres nowej prawicy, prossszz...

według mnie odważny i inteligentny człowiek
Zgłoś
Radysh 2012-11-08, 14:47
Dzień Dobry panie Mikke. Czy mogę kupić arszenik w aptece? W sumie mi nie potrzebny. Dla żony chciałem... Dosypię do herbatki.
Pani jej nie mówi.
Przy najbliższej okazji dosypię panu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem