Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Żeby się ten system Korwinistyczny sprawdził trzeba by wszystkim zabrać i rozdzielić po równo na nowy start. I tak co kilka pokoleń robić żeby nie powstały kasty bogatych i niewolników.
@Pan Mularz dobra. A może uzasadnisz swoją wypowiedź zamiast mi ciągle sugerować jaki to głupi jestem? Wytłumacz mi jakim cudem w kraju gdzie: wykształcenie jest dla bogatych, prawa głosu mają bogaci, ludzie sami decydują jak prowadzić swój biznes nie dojdzie do sytuacji, gdzie bogaci będą jechać na reszcie niczym szlachta na chłopstwie? Już kiedyś mieliśmy taki system i to się rozbiorami zakończyło. A co robili chłopi? Woleli biernie wspomagać zaborców, bo Ci zapewnili im godniejsze życie, teraz się pierdoli o braku świadomości narodowej, ale prawda jest taka, że nikt nie będzie lojalny wobec własnego oprawcy. Tylko proszę o jakiś argument, a nie "kto CI głupot nagadał". Wiesz przynajmniej co to jest argument, czy definicję Ci wkleić?
Janusz Mikke, czy to się komuś podoba czy nie, działał w aparacie władzy komunistycznej. Nie oszukujcie się, Stronnictwo Demokratyczne, ZSL, to organizacje komunistyczne państwa niedemokratycznego jakim była Polska R. Ludowa, z tą różnicą że były na nich różne etykietki.Korwin był przez długi czas marksistą. Zresztą jest to zgodne z teoriami samego Janusza, który ciągle pisze o przefarbowywaniu się socjalistów i udawaniu prawicy.Korwin zlikwiduje rencistów , zasiłki dla samotnych matek, postara się aby głodni zjedli bezrobotnych ale Konkordatu nie ruszy dalej pozwoli paść się czarnej stonce!!!I teraz najważniejsze jak JKM vel Ozjasz Golberg przeciwstawi się żydowskiej lichwie która rządzi dzisiaj światem, przecież sam jest pejsatym klaunem.
a czy jak powiem ze Korwin-Mikke to populista, kmiot i burak to nawarcza na mnie jego kundle ?