Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:42

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dam.ko 2012-12-20, 13:23
Pierdoli... Niech powie to rodzicom tych dzieci ktore zginely...
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-12-20, 13:24
Trochę ma racje i trochę jej nie ma uważam ,że według jego ideologi ludzie powinni mieć broń itp itd wtedy wiedzieliby co z nią zrobić i umieć się obronić (ja tak zrozumiałem) tylko ,że nie każdy debil powinien ją mieć. Jest dobrze tak jak jest dać broń niezrównoważonemu idiocie, dresowi itp. Strzelałby wtedy kiedy mu się coś nie podoba i co wtedy? Obok koledzy tez by strzelali Paranoja. Niech przygłup jedzie do USA do miasta czarnych tam na codzień się strzelają, samowolka, dragi itp niech tam jedzie i jak podoba mu się trzymanie przy sobie broni i strzelanie to droga wolna. Dostałby pierwszy m.in za to ,że jest biały

pozdro i niech sie leczy
Zgłoś
swistakwb 2012-12-20, 13:27
Pamiętajmy o tym jak by każdy debil miał broń to by się na wzajem pozabijali
Zgłoś
SuchyKarol 2012-12-24, 22:16
Korwin zapytał dzieci: "kto chce chleb z miodem ?"
Uniosły się w górę ręce.
"Demokracja to zły system, jemy z dżemem"
Zgłoś
Cimek 2013-01-05, 0:17 9
Korwin WIN.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-01-05, 0:22 2
To wybory miss znanego mi powiatu...
Rembiszewski (po lewej od modelki, gościu od losowań Lotto) teraz dorabia jako fordanser przy promocji powiatowych piękności.
JKM podwyższa poziom IQ. Wolę białe skarpetki Janusza, niż gościa w pantoflach i bez skarpetek. Kto tu robi wiochę?
Zgłoś
Crossblade 2013-01-05, 0:28
Brunek wyloozoj Korwin jest spoko w swoim pojebaniu. Fotka przednia leci pifko.
Zgłoś
konto1981 2013-01-05, 0:49
fajna dupa
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-01-05, 11:37 13
No to jak, feministka jest kobietą czy nie?

Zgłoś
Crossblade 2013-01-05, 12:15
...to, że Pan Janusz coś tam se pierdoli z ironią ( zresztą chuj wi czy to ironia czy on tak serio mówi ) mnie tak nie bawi,jak parskanie śmiechem tego dziennikarza ;D
Zgłoś
Stoho 2013-01-05, 12:30
Większości babochłopą pojebało sie zdecydowanie w głowach...
Zgłoś
unname90 2013-01-05, 12:47 3
No skoro kobiety chca takiego rowno uprawnienia to prosze zejsc do kopalni i podjac sie prac takich samych jak mezczyzni i na tych samych warunkach. Kobieta w Policji czy w wojsku to kompletna pomylka
Zgłoś
2HardBlazin 2013-01-05, 12:49
Janusz niezły oszołom zawsze jest beka jak coś nawija. A najlepsze jest to: bo ci Tfu geje...
Zgłoś
CYPRIAN 2013-01-05, 12:51 1
zawsze na niego głosuję powinien być prezydentem
Zgłoś
s................s 2013-01-05, 12:51
Jest temat zbiorczy na tego pana i jego życiowe mądrości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem