Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Also społeczeństwo nie dorosło do posiadania takiego prawa.
Shalom!
Zalegalizowanie broni to obusieczny miecz. Z jednej strony niektórzy poczują się bardziej bezpieczni a z drugiej byle koleś któremu odwali będzie mógł odstrzelić kogo chce.
2,48% głosowało na Korwinna Mikke w ostatnich wyborach prezydenckich.Czytając już jakiś czas wypociny jego wyborców zauważyłem,że resztę głosujących(97,52%) mają za,debili,idiotów,plebs itp.Coś tu jest kurwa nie tak.
Zaraz jakiś studencik napisze,że na Mikke jest w mediach nagonka i cały świat uniemożliwia mu dostanie się do władzy.Otóż kurwa nie,on sam się eliminuje swoją kurwa głupotą.
Jestem za rezerwatem dla lewicy, gdzie zgodnie ze swoimi marzeniami będą zapierdalać, większość pieniędzy zabierze im (tylko trochę mniej głupi od nich) rząd i da im za to (oczywiście chujowe w porównaniu do tego co sami by zrobili za te pieniądze) emerytury, edukację, służbę zdrowia itd. Lewica polega na tym żeby nie myśleć. Nie martwić się o pieniądze na czasy, w których już nie będzie się w stanie pracować(albo po prostu nie będzie się kurwa chciało), nie martwić się o szkołę dla dziecka, nie martwić się o ubezpieczenie zdrowotne... Broń? Jak to ? Tak nie można, pszeciesz morzna kogoś zabić. Ludzie z PRL (ci którzy już wtedy byli dorośli) lubią to. Widzę to po moich rodzicach... Ojciec głosuje na palikota, a matka na PO , ale mówi , że "gdyby nie kaczor , to pis był by nawet sensowną partią" . Zawsze jak słyszy się o porażce naszego chujowego rządu mówią "a kmunizm im tak przeszkadzał" ... NO KURWA! NÓŻ MI SIĘ W KIESZENI OTWIERA! I ŻE TO SĄ MOI RODZICE! NAARODOWCY TO ŁYSE ZJEBY, ALE PRZYNAJMNIEJ WIEDZĄ KOGO JEBAĆ!
Huh, uniosłem się trochę
http://www.sadistic.pl/jkm-mikke-zbiorczy-vt40196.htm
2,48% głosowało na Korwinna Mikke w ostatnich wyborach prezydenckich.Czytając już jakiś czas wypociny jego wyborców zauważyłem,że resztę głosujących(97,52%) mają za,debili,idiotów,plebs itp.Coś tu jest kurwa nie tak.
Zaraz jakiś studencik napisze,że na Mikke jest w mediach nagonka i cały świat uniemożliwia mu dostanie się do władzy.Otóż kurwa nie,on sam się eliminuje swoją kurwa głupotą.
Władza się nie boi.Poza tym każdy człowiek z IQ powyżej 120 jest w stanie skonstruować broń samemu.
Also społeczeństwo nie dorosło do posiadania takiego prawa.
A Ozjasz to zwykły pojeb.Na szczęście nikt o poglądach zbliżonych do niego nie wygra wyborów.
Shalom!