Kto to jest Kopernik?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze ze kolo nie pytal sie o mnozenie a tym bardziej dzielenie bo mialibysmy 2:26 min. ciszy...
@Zalthabar
Dziękuję Ci bardzo za wytłumaczenie, dzięki Twoim poradom na pewno poradzę sobie ze zdaniem najbliższego egzaminu z matmy na uczelni
Dziękuję Ci bardzo za wytłumaczenie, dzięki Twoim poradom na pewno poradzę sobie ze zdaniem najbliższego egzaminu z matmy na uczelni
górnicy "węgiel kopają" a panowie ulice zamiatają
Fake? nie przypuszczam... . Degrengolada postepuje, nawet na miano dresa nie zasluguja. Kurfa mlodziez przyszloscia narodu? wiec no future raczej. Co sie kurfa dzieje?. Brak elementarnych wiadomosci u mlodych ludzi, to straszne. Wierze jednak w nasz narod mam nadzieje ze Matka Polska wybaczy i da rade... .
PZDR
PZDR
debil debila debilem pogania
Zalthabar napisał/a:
Gdy widziałem zastanawiającą się osobę nad prostymi przykładami w pierwszej kolejności wskazałem właśnie dyskalkulie. Oczywiście możemy spierać się, czy to fake bądź chłopcy są pod wpływem środków odurzających zaburzających logiczne myślenie.
Filmik statyczny, niezdrowo przedłużający wymyślanie to kolejnych działań matematycznych. Piwa niet, aczkolwiek mimo wszystko dobrze jest mieć świadomość, że nie jesteśmy na samym końcu łańcucha i jeszcze są ludzie głupsi od nas. To faktycznie może trochę poprawić nastój
Kurde człowieku, jaka dyskalkulia! jak dorosły człowiek ma "ogólne problemy w dedukcji, rozumowaniu, analizowaniu i wyciąganiu wniosków z działań matematycznych" to jest zwyczajnie deblilem. trzeba tępić te politycznopoprawnościowe eufemizmy na głupotę albo nieuctwo.
Cytat:
2 2*2=6. Istotna jest tutaj kolejność wykonywania działań. W tym wypadku pierwszeństwo posiada znak mnożenia. Do otrzymanego iloczynu dodajemy pozostałą cyfrę i otrzymujemy wnik.
Nawet jeśli to nie jest fake, to typ po lewej ma mistrza za kamienną twarz. Ja bym nie wytrzymał udając takiego głupka.
Piwo.
Piwo.
@ Zalthabar
Kurwa, człowieku dzięki.
Kurwa, człowieku dzięki.
@Verano
Lepiej ich powieś, przynajmniej kilka debili mniej będzie ...
Lepiej ich powieś, przynajmniej kilka debili mniej będzie ...
dyskalkulia kurwa, za pare lat w polskich szkolach znowu beda papiery usprawiedliwiajace debilizm i lenistwo przynosic tym razem na matme /bo na j. polski juz sa jakies dys ort/leks i huj wie co tam jeszcze/ i bedziemy miec kurwa narod idiotow
Widzę, że loras, grungeofil, _XaL_ i jeszcze chyba pare cipek po drodze nie wyczuły smrodu ironi w wyjaśnianiu równania...
"3+3=6 dobrze, 4+4=8 o prosze rozkreciłeś się"
hah dobre
hah dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów