złapała kwacha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
złapała kwacha
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajnie tylko że nigdy nie wchodziłem na pudelka.....
Nie pieprzyć, że gówno tylko samemu wrzucić coś dobrego- to jest dopiero sztuka...
no to prosze znajdzcie mi to zdjecie na tym waszym pudelku (skoro to poznaliście to pewnie codziennie przeglądacie tą gównianą stronke...)
erniii napisał/a:
że tak sie wyraze ~Saia: gówno z tego. Nie mam ochoty ogladac krzywego ryja jakiejs gwiazdeczki bo to nie jest portal plotkarski.
A kogo to kurwa obchodzi? Jak się nie podoba to nie oglądaj i po sprawie
Nie ma cycków nie ma piwa!
Pier0g napisał/a:
no to prosze znajdzcie mi to zdjecie na tym waszym pudelku (skoro to poznaliście to pewnie codziennie przeglądacie tą gównianą stronke...)
mowisz masz
I znaleźli....ale wtopa...... PLAGIAT NORMALNIE - Koncesje masz na umieszczanie tych zdjęć !!!!!!! osz ty....
w każdym razie ja wiem że nie miałem tego zdjęcia z pudelka a wy mówcie co chcecie
tak swoją drogą chyba co niektórzy za czesto wchodzana tą stronke naprawdę
tak swoją drogą chyba co niektórzy za czesto wchodzana tą stronke naprawdę
To jest SADISTIC (chyba)!
Oprócz "daj piwo" powinna być opcja "daj po ryju" ;>
Do *** z takim syfem!
Oprócz "daj piwo" powinna być opcja "daj po ryju" ;>
Do *** z takim syfem!
ok, no nic w tym sadystycznego czy tez smiesznego, tylko fakt - skąd tyle osob nagle wie ze to z pudelka?! przeciez zeby to wiedziec, trzeba tą stronke obejrzec tak? no coż ...
Suchar.
Trzeba mieć naprawdę lekkie poczucie humoru albo być na gazie żeby się z tego śmiać
Z drugiej jednak strony wszyscy którzy zarzucają owemu użytkownikowi korzystanie i kopiowanie zdjęć z pudelek.pl, skąd o tym wiecie? Oskarżając owego użytkownika sami się udupiacie. No chyba że powiecie że se w google wpisaliście "Joanna Jabłczyńska Kwach pudelek.pl"-Na pewno wam uwierzę.
Trzeba mieć naprawdę lekkie poczucie humoru albo być na gazie żeby się z tego śmiać
Z drugiej jednak strony wszyscy którzy zarzucają owemu użytkownikowi korzystanie i kopiowanie zdjęć z pudelek.pl, skąd o tym wiecie? Oskarżając owego użytkownika sami się udupiacie. No chyba że powiecie że se w google wpisaliście "Joanna Jabłczyńska Kwach pudelek.pl"-Na pewno wam uwierzę.
ludzie, tu nie chodzi o to czy z pudelka, czy z plejady, czy z taniecdpunalodzie.pl. Tu chodzi o to, że nie warto zakładać nowego tematu na wklejenie zdjęcia krzywego ryja kogośtam, chyba że jest krzywy z powodu jebnięcia w niego tępym narzędziem.
ten pudelek jest, że tak się wyrażę, przysłowiowy. większość osób na tej stronie nie zna innych portalów plotkarsko/gwiazdorsko/jakichśtam.
ten pudelek jest, że tak się wyrażę, przysłowiowy. większość osób na tej stronie nie zna innych portalów plotkarsko/gwiazdorsko/jakichśtam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów