📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kicolek napisał/a:
@cinams
Jeżeli chcesz go krytykować zrób chociaż jeden trick z tych przedstawionych przez niego :]
Więc jeśli mam zamiar skrytykować jakikolwiek film lub utwór muzyczny mam najpierw nagrać lepszy tak? Jeśli nie podoba mi się jakaś książka mam napisać lepszą aby wyrazić o niej swoje zdanie? Umyłeś ząbki? Lektura przeczytana na jutro?
Sonka napisał/a:
Więc jeśli mam zamiar skrytykować jakikolwiek film lub utwór muzyczny mam najpierw nagrać lepszy tak? Jeśli nie podoba mi się jakaś książka mam napisać lepszą aby wyrazić o niej swoje zdanie? Umyłeś ząbki? Lektura przeczytana na jutro?
wyraziłem się nieprecyzyjnie, zamiast "krytykować" mogłem użyć słowa "robić z siebie debila", bo krytyką tego nie można.
Ale zajebałeś z tą lekturą... Tak mi smutno się zrobiło.
Ja pierdolę, kolejny gamoń, który myśli, że jest zajebisty i dorosły, bo stara jego wykluła 3 lata wcześniej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów