📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dosyć innowacyjny sposób przemieszczania się. Powinien też spróbować trutki na szczury.
A chuy a nie szałwia! Paliłrm rożne x40/60/120 i fakt była jazda ale nigdy nie odyebalem takiego baletu jak on we windzie😂
Szkoda że tutaj winda nie ruszyła, było by ciekawiej.
bobro napisał/a:
Pewnie szałwia.
PS. Pozdrawiam wszystkich ćpunów mających ćpanie pod kontrolą. Pies was jebał
To niech cie jebie
Bmwf10520 napisał/a:
Pozdrawiam wszystkich smakoszy alkoholu,piwoszy co to dwa piwka po robocie nic nie szkodzą.
Dzięki. Również pozdrawiam
innego niewinnego by ta winda przygniotła albo w pół rozjebala a taki parch bedzie żerował z pieniedzy podatników
A ja wam wszystkim dziękuję za pozdrowienia. Dawno nie było tak miłej i ciepłej atmosfery na sadolu.
Nawet nie wiesz co odpierdalales po prostu.
Chłopie... Byle jak, ale się zachowuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów