📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Założę się ,że ten "miszcz" kierownicy nawet nie wymówi poprawnie nazwy czinkusia a co tu mówić o jakiejkolwiek jeździe....
Początki kierowców bywają trudne, ale tak beznadziejnego nie widziałem. Swoją drogą widząc niektóre przypadki na drodze mam wrażenie, że bywało gorzej, a tych którzy wydali im prawo do jazdy powinno się wystrzelać.
Mówisz o swoim? Za dużo do tematu to Ty nie wniosłeś.
polonia66 napisał/a:
niektóre komentarze sa takie debilne tutaj
Mówisz o swoim? Za dużo do tematu to Ty nie wniosłeś.
A później po opierdolonym już kolejnym egzaminie powie: "Egzaminator CHUJ!", "Chciał mnie upierdolić bo nie miał kogo!", "Uwziął się na mnie!"
I chuj... To jest koleś z cipą dla odmiany na stówkę. Faceci potrafią jeździć.
ch*j, że nic nie potrafi. Ważne, że żel jest ]
słyszycie jak ten silnik rzęzi? Jak kątówka, czyżby silnik miał cały kieliszek oleju?
Ja się zastanawiam, jak on chciał jechać, jak przed wrzuceniem biegu cisnął niemiłosiernie gaz...
Chyba się chłopak bez ojca wychował, albo jak to stary zobaczy to się ze wstydu spali.
Co za cipa!!!!!!
Co za cipa!!!!!!
nawet żydom nie dawali tyle gazu. Przynajmniej nie zdechnie na egzaminie
lekkie niedociągnięcia są...
ło ja pierdole!
No kurwa! Wiedziałem! Wiedziałem! wieśniak z KTA! Zapraszamy do Tarnowa. Takich jebaków mamy tutaj więcej:) Jazda pod prąd, szukanie jedynki na zielonym, na rondzie w lewo. Standart
KTA -> Kraków Tarnów Ameryka
Kocham Tarnowskie Auta...
KaTaloniA
tak tak, jestem z tarnowa i jezdze zajebiscie
No kurwa! Wiedziałem! Wiedziałem! wieśniak z KTA! Zapraszamy do Tarnowa. Takich jebaków mamy tutaj więcej:) Jazda pod prąd, szukanie jedynki na zielonym, na rondzie w lewo. Standart
KTA -> Kraków Tarnów Ameryka
Kocham Tarnowskie Auta...
KaTaloniA
tak tak, jestem z tarnowa i jezdze zajebiscie
Lisek napisał/a:
Swoją drogą widząc niektóre przypadki na drodze mam wrażenie, że bywało gorzej, a tych którzy wydali im prawo do jazdy powinno się wystrzelać.
Idąc Twoim tokiem rozumowania to i kubica by prawa jazdy nie dostał
co to kurwa za buszmeni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów