📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
dziaduuu napisał/a:
i tak bym ją dymał
pewnie nie ma różnicy gdybyś dymał dmuchaną lalę, a Jolę aaa dupa! jest jedna różnica: od lalki nie złapiesz żadnego syfa ;]
co ty masz zamiar jebać ja czy jej inteligencje...jedyne co o niej wiem to ze była w big braderze i jest strasznie tępa
Arni. napisał/a:
ktoś normalny czyta "fuckt" ?
czasami, gdy mam zły humor, mam ochotę kupić właśnie dla takich genialnych artykułów (z ostatnich stron szczególnie)
formaldehyd napisał/a:
ja dla Pani Joli proponuję trzy ostrzegawcze i dwa rehabilitacyjne strzały w potylicę
strzal ostrzegawczy w tyl glowy
kurwa dwie wątroby... no co jak co moze jej ojciec był alkoholikiem dostał przeszczep a ta idiotka mysli ze ma sie dwie. ona wszystko wie ciekawe tylko kiedy sie zorientuje ze istnieje dzieki ludzkiemu odruchowi komonetowania i oceniania tego co smieszne/glupie
Normalnie niech lepiej zmieni dilera jeszcze to zdjecie,myslala chyba ze to do playboy-a pozuje,dziwic sie jak ona wie najlepiej ze czlowiek ma 2 watroby
Demoness napisał/a:
nie wiem, dziaduuu, czy nad Tobą zapłakać, czy wyśmiać... :/
dać dmuchaną lalę a flamastrem na cyckach napisać JOLA... byłby taki sam pożytek
ja bym strrzelił dwa ostrzegawcze magazynki z ak 47 w tył głowy redaktorom tego gówna
kultura przedewszystkiem!
kultura przedewszystkiem!
wy sobie tam gadajcie ale podziw dla fotografa ze mu sie tyle chciało fotoshopa jej na ryj nakładać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów