18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Stachu Wichura 2009-07-22, 0:00 1
po koksie nie wie co gada

hmm ale i tak bym ją dymał
Zgłoś
Eterbut 2009-07-22, 0:15
dziaduuu napisał/a:

i tak bym ją dymał

pewnie nie ma różnicy gdybyś dymał dmuchaną lalę, a Jolę aaa dupa! jest jedna różnica: od lalki nie złapiesz żadnego syfa ;]

[img:e60af52208]http://img144.imageshack.us/img144/2350/hehehee.gif[/img:e60af52208]
Zgłoś
d................u 2009-07-22, 0:18
Eterbut napisał/a:

pewnie nie ma różnicy gdybyś dymał dmuchaną lalę, a Jolę aaa dupa! jest jedna różnica: od lalki nie złapiesz żadnego syfa ;

co ty masz zamiar jebać ja czy jej inteligencje...jedyne co o niej wiem to ze była w big braderze i jest strasznie tępa
Zgłoś
CJ 2009-07-22, 0:31
Arni. napisał/a:

ktoś normalny czyta "fuckt" ?

czasami, gdy mam zły humor, mam ochotę kupić właśnie dla takich genialnych artykułów (z ostatnich stron szczególnie)
Zgłoś
f................d 2009-07-22, 3:57 4
no co wy, ja też bym ją puknął...

...z shotguna w plecy...
Zgłoś
rrdzony 2009-07-22, 5:37
Jola na Madagaskar!
Zgłoś
~tip.top 2009-07-22, 7:46 1
formaldehyd napisał/a:

ja dla Pani Joli proponuję trzy ostrzegawcze i dwa rehabilitacyjne strzały w potylicę

strzal ostrzegawczy w tyl glowy

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
P................2 2009-07-22, 13:48
kurwa dwie wątroby... no co jak co moze jej ojciec był alkoholikiem dostał przeszczep a ta idiotka mysli ze ma sie dwie. ona wszystko wie ciekawe tylko kiedy sie zorientuje ze istnieje dzieki ludzkiemu odruchowi komonetowania i oceniania tego co smieszne/glupie
Zgłoś
f................n 2009-07-22, 15:45
Normalnie niech lepiej zmieni dilera jeszcze to zdjecie,myslala chyba ze to do playboy-a pozuje,dziwic sie jak ona wie najlepiej ze czlowiek ma 2 watroby
Zgłoś
D................r 2009-07-22, 20:02
Demoness napisał/a:

nie wiem, dziaduuu, czy nad Tobą zapłakać, czy wyśmiać... :/

dać dmuchaną lalę a flamastrem na cyckach napisać JOLA... byłby taki sam pożytek
Zgłoś
b................6 2009-07-23, 10:36
ja bym strrzelił dwa ostrzegawcze magazynki z ak 47 w tył głowy redaktorom tego gówna
kultura przedewszystkiem!
Zgłoś
wexors 2009-07-24, 19:46
wy sobie tam gadajcie ale podziw dla fotografa ze mu sie tyle chciało fotoshopa jej na ryj nakładać
Zgłoś
f................d 2009-07-31, 21:38
tip.top napisał/a:

strzal ostrzegawczy w tyl glowy

no i chuj, ja mam taką wersję
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów