i jej wyobrażenie o poczęciu oraz ciąży
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Kurwa, tego już nawet nie można nazwać głupotą. Posłuchajcie jej ! To jest pięcioletnia dziewczynka zamknięta w ciele dwudziesto-cośtam-latki. Tak więc Draq, bardzo dobrze, że byś jej nie zruchał bo wyszedłbyś na pedofila.
za każdym razem jak słyszę tą tępą cipę to mnie kurwa włosy bolą
Dobrze prawi, polać mu, takie filmiki powinny lądować na pudelku i innych ścierwach.
jaaaa ta debiLka ! do piekła puStaku ..jak to kiedyś powiedział pewien Pan w BB..
Uważam, że da durna i pusta cipa nie zasługuje aby ją gdziekolwiek oglądać a tym bardziej o niej pisać.
A ja uwazam ze to teflon protect do granic mozliwosci . A po obejrzeniu tego stwierdzam ze jest dziewica , dziewczyna zatrzymala sie poprostu w wieku 11 lat.
ja bym takie porażoe płody likwidował już w pierwszych minutach po wykazaniu przez nie tego typu upośledzeń. Przecież jakbym miał z taką chodzić to bym ją chyba zajebał atlasem geograficznym. Normalnie lałbym szmatę w ryj jakby na minutę łeb z książki wyjęła...
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów