Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba rozróżnić denne i mierne jechanie po JP II, a zwykłe przeróbki humorystyczne, ten filmik wg mnie należy do tej drugiej kategorii i nie ma o co spinać pośladów
Cieszę się że nawet chłopcy z ONR-u umieją się czasem pośmiać z czegoś innego niż żydy i araby. A wszystkich co tu uprawiają bul dupy pozdrawiam. Tak, mam 12 lat i jestem anarchistycznym lewakiem którego jedynym celem jest wciśnięcie do Polski jak największej liczby arabusów i żydów. Aha i czytam GW i TVN.
Dziękuję Dobranoc.
Żałośni jesteście spinacze.
Gimbuski wyjdą ze szkoły to piwka polecą... :/
Brak szacunku do tego człowieka pokazuje obraz dzisiejszej młodzieży nie mającej żadnych wartości, świętości ( nie chodzi o świętości katolickie ) zasad i norm moralnych, która nadaje się do uśpienia, natychmiast
Nawet wyśmiewani przez was allah agbarowcy nosili za nim krzesło jak ich odwiedzał, byli mu życzliwi i traktowali go z godnością. A rodacy robią publicznie z niego pośmiewisko, masakra :/
browara nie będzie
Mi tam się podoba. Właśnie to jest piękne w naszej młodszej części społeczeństwa,że nie biorą życia tak poważnie i umieją się śmiać z wszystkiego, ale taki stary knur jak ty tego nie zrozumie. Najgorsze jest to,że używasz słów,których znaczenia nie rozumiesz, co ma ten filmik wspólnego z "zasadami i normami moralnymi", nie ma w nim nic nie moralnego, nikogo nie krzywdzi. Nie wiem w jaki sposób miało by to obrazić papieszaka lub pamięć o nim.
TAK, jestem ograniczony i zablokowany jeżeli chodzi o tego człowieka.
papa... nasz wielki tatuś wszystkich zboczeńców w sutannach...
Następny co powtarza frazesy i samodzielnie nie pomyśli.
Co do samej przeróbki to nie widzę w niej nic obrazoburczego.
Oczywiście. Jednak w ten sposób twórcy takich filmików będą coraz bardziej balansować na granicy aż w końcu ją przekroczą i nie zauważysz kiedy, powoli przyzwyczajając innych.
Okash. Sam wypierdalaj na wiec ONR-u albo Kaczynskiego.
Beria1, no proste! Jeszcze powiedz, że na msze się spóźnię, nazwij mnie pedofilem, w ogóle to słucham radia maryja i Smoleńsk kurwaaa. mmmhm...
Czarno biały polaczku.
Co do filmu spoko, nie widzę w nim nic obraźliwego, imo. przedstawia byłego papieża jako spoko kolesia, który nie jest nudny jak te wszystkie inne klechy. Ale widzę, że katole mogą dać upust swej złości, i jechać jacy to inni są ograniczeni i zablokowani.
papa... nasz wielki tatuś wszystkich zboczeńców w sutannach...
no i na chuj pierdolisz jak potłuczony?!-.-
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów