18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pabloos 2011-05-31, 14:27
Baba typu : "Zeżre budzik, śrubki wysra"
Zgłoś
dud666 2011-05-31, 16:55
kwiiiiik kwiiiik % % % %
Zgłoś
M................m 2011-05-31, 16:59
Gruba jest i paskudna ale mam dla niej szacunek.
Zgłoś
raspbery 2011-05-31, 17:20
e ten gruby balon przecieka
Zgłoś
kibellkos 2011-05-31, 17:34
Chyba pozniej z tydzien najeB@na chodziła...
Zgłoś
Booooyakasha 2011-05-31, 17:42
dał bym takiej de luxa pół litra to by sie osrała po szyje a nie wypiła to pewnie jakieś cienkie gówno jest i tyle...
Zgłoś
rawpanic 2011-05-31, 17:51 3
na pewno sie nie martwi ze ktos ja wyrucha jak bedzie pijana...
Zgłoś
clinton 2011-05-31, 17:51
juz myslalem ze sie nie porzyga uff

..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Zgłoś
bania88 2011-05-31, 17:54
@up Booooyakasha Co ty za farmazony pierdolisz? Ze cienkie gowno? Co to od razu po wypiciu widac czy to mocne czy slabe? Wypic to da sie i wode bez % i spiryt 95% tylko gorzej jest jakies 20-30min po wypiciu. Wtedy widac czy mocne gowno.
Zgłoś
rogufka 2011-05-31, 17:57 1
ulało się wielorybowi pod koniec
Zgłoś
malarz666 2011-05-31, 17:58
Eeehh... amerykańce i ich wódka... widziałem na yt filmik, gdzie to amerykański "bohater" wyjebał pół litra zajebiście silnej, bo 20% wódki..

Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
Zgłoś
Booooyakasha 2011-05-31, 18:06
bania88 napisał/a:

@up Booooyakasha Co ty za farmazony pierdolisz? Ze cienkie gowno? Co to od razu po wypiciu widac czy to mocne czy slabe? Wypic to da sie i wode bez % i spiryt 95% tylko gorzej jest jakies 20-30min po wypiciu. Wtedy widac czy mocne gowno.

bo nie wierze w to że wypiła 0,7 albo nawet wiecej, bo chuj wie ile tam jest, na raz, albo by jej zdarło pape i błagała by o przepite albo w połowie picie puściła pawia albo wymiękła.... to nie Polska, nie oszukujmy sie...
Zgłoś
cracker10 2011-05-31, 18:18
Kurwa po co tak się drzeć? w normalnym kraju jak butelka się skończy to jest smutek,że nima więcej a tu?
Zgłoś
z................g 2011-05-31, 19:12
Ciekawe kto to potem niósł do domu
Zgłoś
r................0 2011-05-31, 19:29
wyżygała swojo nadwage
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów