📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gruba jest i paskudna ale mam dla niej szacunek.
dał bym takiej de luxa pół litra to by sie osrała po szyje a nie wypiła to pewnie jakieś cienkie gówno jest i tyle...
juz myslalem ze sie nie porzyga uff
@up Booooyakasha Co ty za farmazony pierdolisz? Ze cienkie gowno? Co to od razu po wypiciu widac czy to mocne czy slabe? Wypic to da sie i wode bez % i spiryt 95% tylko gorzej jest jakies 20-30min po wypiciu. Wtedy widac czy mocne gowno.
Eeehh... amerykańce i ich wódka... widziałem na yt filmik, gdzie to amerykański "bohater" wyjebał pół litra zajebiście silnej, bo 20% wódki..
@up Booooyakasha Co ty za farmazony pierdolisz? Ze cienkie gowno? Co to od razu po wypiciu widac czy to mocne czy slabe? Wypic to da sie i wode bez % i spiryt 95% tylko gorzej jest jakies 20-30min po wypiciu. Wtedy widac czy mocne gowno.
bo nie wierze w to że wypiła 0,7 albo nawet wiecej, bo chuj wie ile tam jest, na raz, albo by jej zdarło pape i błagała by o przepite albo w połowie picie puściła pawia albo wymiękła.... to nie Polska, nie oszukujmy sie...
Kurwa po co tak się drzeć? w normalnym kraju jak butelka się skończy to jest smutek,że nima więcej a tu?
Ciekawe kto to potem niósł do domu
wyżygała swojo nadwage
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów