18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Poznaj Julię, najbardziej wytatuowaną kobietę świata!

Na początku Julia wytatuowała nogi, a później przyszedł czas na brzuch, ramiona, plecy. Teraz już, jak sama mówi, dodaje tatuaże tam, gdzie "można jeszcze znaleźć wolne miejsce". Najczęściej pojawiają się na jej ciele postacie z bajek i ulubionych filmów. Wszystkie zostały wykonane ręką tego samego tatuatora.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................r 2010-06-20, 17:09
Lestatt napisał/a:

Dla waszej informacji - one jest chora i dlatego wytatuowała się.

chyba na glowe, bo na raka skóry to juz za pozno
Zgłoś
sveq 2010-06-21, 23:33 1
Ziomka ma jakąś chorobę skóry, na jej ciele pojawiały się jakieś bąble i pękając robiły się blizny czy jakiś chuj. Zaczęła zakrywać blizny tatuażami no i na chwilę obecną ma pokryte tatuażami jakieś ~94% ciała
Zgłoś
R................x 2010-06-22, 8:37 8
sveq napisał/a:

Ziomka

Zgłoś
gremlin1982 2010-06-23, 13:21 1
Skórę ściągnąć, oprawić i na ścianę dziwkę do galerii
Zgłoś
Ray696 2010-06-24, 9:23 4
Tak...ale za 30 lat bedzie wygladac jak kolorowanka dzieciaka z autyzmem...
Zgłoś
F................s 2010-06-24, 19:56
Wydaje mi się, że ona próbowała nadrobić czymś swoją brzydotę, no ale wyszło jak wyszło... _-_
Zgłoś
s................7 2010-06-24, 19:57 2
xopher napisał/a:

chyba na glowe, bo na raka skóry to juz za pozno

Ma chorobe skóry ktora powoduje samoistne powstawanie ran i blizn, ot dlatego sie tak smaruje tatuazami wiem bo kiedys był o niej program w czasach jak jeszcze TV ogladałem , a ty ciemny ignorancie smiej sie, pewnie zawsze chciałes sobie zrobic słoneczko polsatu na nadgarstku ale mama ci nie pozwoliła. So sad.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-06-24, 19:58 3
Ja chcę taki abażur!
Zgłoś
MADAFAKA16 2010-06-24, 20:50
Do huja niepodobne
Zgłoś
H................a 2010-06-24, 21:06 2
chora - nie chora, tragiczny wybór obuwia i skarpet.
Zgłoś
Gryps44 2010-06-24, 21:39
W cipie niech se zrobi!!
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2010-06-24, 23:10
Miała do wyboru pokryć się tatuażami lub oślepnąć (możliwy skutek uboczny leków na jej przypadłość), ciężki wybór patrząc na to, jak wygląda

Leki na jej przypadłość mogły powodować ślepotę, więc wybrała pokrycie ciała tatuażami. Ciężki wybór, na starość będzie wyglądać jak szara ścierka.
Zgłoś
matamadeus 2010-06-25, 11:49
Zerznalbym, tak dla smiechu. Jestem pojebany?
Zgłoś
grauper 2010-06-25, 13:59
@Up- nie jesteś. Jesteś żenujący i mało śmieszny ( teksty zerżnął bym już serio przestały być zabawne).
Zgłoś
p................s 2010-06-25, 14:53
szkoda ze nie jest facetem, mogla by sobie czlonka wytatuowac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem