Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I komu byś tą władzę oddał? Bo ja z polityków takich osób nie widzę, które by mogły coś sensownego wnieść... Strajk kobiet to jedno(jeśli zbuntowane 16 latki z problemami emocjonalnymi to kobiety), ale do postulatów sobie lewactwo dodało swoje rzeczy i robi się z tego komedia, która zaczyna być wyśmiewana a nie brana na poważnie... nie od dziś wiadomo, że logiką i przewidywaniem lewactwo raczej się nie kieruje. Kierują się chwilą i emocjami, które im od razu puszczają - co widać na strajkach i ich zachowaniu.
Kurwa każdemu tylko nie PiS. Każdy będzie lepszy.
Ja pierdole zbuntowane nastolatki wywołały strajk. Nie mam pytań gościu.
Wyśmiewane w Tvpis. PiS jest zesrany po kostki i to widać bo ściągają do Wawy ZOMO z całej Polski i mobilizują ŻW.
Tak kurwa rolnicy, gastronomia to lewacy.
Weź się jebnij w łeb.
jeśli zbuntowane 16 latki z problemami emocjonalnymi to kobiety
Kobiety są od pierwszej miesiączki. Wcześniej to dzieci.
Morda sama się uśmiecha
mi tez sie usmiecha jak na ulicy pluje pisiorom na ryj.
PiS jest zesrany po kostki i to widać bo ściągają do Wawy ZOMO z całej Polski i mobilizują ŻW.
Nikt nie jest zesrany, bo ŻW dwa lata temu i rok temu zabezpieczała tak samo Marsz Niepodległości. Po prostu wśród policjantów jest wielu na kwarantannie i zarażonych koronawirusem, stąd ta mobilizacja.
Jak ona teraz bez telefonu wrzuci fotkę na insta ?! czy oni są ludźmi ?
Jak oni mogą !
Wyśmiewane w Tvpis. PiS jest zesrany po kostki i to widać bo ściągają do Wawy ZOMO z całej Polski i mobilizują ŻW.
Weź się jebnij w łeb.
Każdy będzie lepszy? Zesrany to Ty chyba jesteś. Kobiet tam jest garstka. Reszta to małolaty i jakiś lewacki syf z flagami lgbtqwerty, które załapały okazje na strajk. Rolnicy to całowali pis po rekach, więc gdzie pretensje? A gastronomia pójdzie w pizdu, bo jest pandemia a nie zły pis. Strajkujcie dalej, tylko jak już będziecie chorzy to nie zajmujcie ludziom miejsc w szpitalach w obecnym czasie. A te postulaty ze strajku to sobie na papierze toaletowym wydrukuje i dupę będę podcierał, bo są tak błyskotliwe i ujmujące.
Przypominam, że tyranię króla Francji (feudalizm) w czasie rewolucji zakończyły kobiety. Gdy król odmówił podpisania konstytucji to wkurwione baby ruszyły na jego pałac, żeby go zajebać (jak u nas poszły do karła, kaczy chyba zna historię i dlateg
Piękna historia.
I teraz we Francji kobietom ucina się głowy bo allah akbar a w tej zaściankowej Polsce odbiera się telefony podczas zatrzymania.
Weź się jebnij w łeb.
I przez takich pajaców mamy to co mamy, bo jeszcze całkiem niedawno Polacy mieli dość poprzedników, Lewica i PO okazały się takimi skończonymi kurwami, że lud pomimo wiedzy czym jest PiS wybrał ich bo miał już kurwa dość Lewicy i PO.
I teraz to jebane ścierwo przyczepiło się do tematu jaki potencjalnie daje im szansę na powrót do koryta, a kobiety i sprawę zmiany ustawy o planowaniu rodziny mają w dupie.
Poza tym trzeba być popierdolonym niuukiem aby uważać nazizm za gorszy od komunizmu! Jebać jednych i drugich, ale zapraszanie do akcji czerwone ścierwo to strzał we własną głowę. Czerwonych trzeba utylizować, tak jak i brunatnych.
Nasza dzielna milicja! Od razu czuję się bezpieczniej... A potem płacz że ludzie nie mają do nich zaufania i szacunku xd
Czekam na materiał jak wleziesz nie w to miejsce i z butów Cię markowych skroją, Bananowcu jeden. Po takim tekście jestem w szoku że WGL znasz słowo milicja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów