Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówcie co chcecie ale wszystko jest dla ludzi. Żeby dostać wyrok za woreczek takiego ścierwa to już jest słabe w chuj. Chce się zaćpać, niech się zaćpa. Póki robi krzywdę tylko i wyłącznie sobie, to jego wybór. Co innego diler czy gość rozbijający rodzinę. Ale to tutaj jest tak słabe jak by Cię jakiś tępy kundel skuwał bo otwierasz browara. Jak ma być wolność to nie ma dzielenia. Chcecie wynaturzenia i pedałów bo to prywatny wybór to odjebcie się od koksu i marihuany, bo to prywatny wybór. BTW. Nie używam narkotyków i nie akceptuje gejów.
Widziałęm kiedyś filmik z kacapowa jak 4 koleżków wiek 18-24 chodziło sobie po mieście i atakowało randomowe osoby z nożem, byli tak naćpani jak ten typ powyżej , wszystko ładnie nagrane było, jak np by twoja żona czy córka trafiła na takich w nocy to szybko byś zmienił myślenie, ale cóż, niby mała szansa ale zawsze jest.
Mówcie co chcecie ale wszystko jest dla ludzi. Żeby dostać wyrok za woreczek takiego ścierwa to już jest słabe w chuj. Chce się zaćpać, niech się zaćpa. Póki robi krzywdę tylko i wyłącznie sobie, to jego wybór. Co innego diler czy gość rozbijający rodzinę. Ale to tutaj jest tak słabe jak by Cię jakiś tępy kundel skuwał bo otwierasz browara. Jak ma być wolność to nie ma dzielenia. Chcecie wynaturzenia i pedałów bo to prywatny wybór to odjebcie się od koksu i marihuany, bo to prywatny wybór. BTW. Nie używam narkotyków i nie akceptuje gejów.
Jeżeli ktoś jest na tyle nierozgarnięty, że nie potrafi przekitrać przed policją małego woreczka, do tego jeszcze samemu go wypierdala na środek chodnika przed nimi, to znaczy, że nie powinien się do tego typu 'używek' zbliżać
Widziałęm kiedyś filmik z kacapowa jak 4 koleżków wiek 18-24 chodziło sobie po mieście i atakowało randomowe osoby z nożem, byli tak naćpani jak ten typ powyżej , wszystko ładnie nagrane było, jak np by twoja żona czy córka trafiła na takich w nocy to szybko byś zmienił myślenie, ale cóż, niby mała szansa ale zawsze jest.
A ja widziałem taki jak szli nieporobieni i bili metalową rurką w głowy. No i co teraz
A ja widziałem taki jak szli nieporobieni i bili metalową rurką w głowy. No i co teraz
i co teraz? 20 lat więzienia najlepiej w izolatce na chlebie i wodzie
Tez nie wiadomo czy miał trawę akurat w tym przypadku.
Od pewnego czasu odpuszczają. A to że odpuszczają nie powoduje że posiadanie nawet na własny użytek jest legalne z prostego powodu bo w przypadku określenia konkretnej ilości jako np do 5 g to użytek własny spowodowałoby to częściową nieformalną legalizację przed czym rządzący od lat się bronią. Kolejną sprawą że przy określeniu ilości na własny użytek w przypadku ujawnienia posiadania policja i tak musiałaby przetrzepać mieszkanie takiej osoby aby wykluczyć posiadanie większej ilości np do handlu a co za tym idzie takich akcji byłoby mnóstwo. To chyba tyle z logiki a praktycznie to już dawno powinna być legalizacja maryśki bo w naszym kraju nieletniemu łatwiej kupić trawę niż 0,5 l. wódki. Jak dla mnie mogą zalegalizować tak samo jak alko a czy świat będzie dzięki temu lepszy tego nie wiem ale na pewno zwiększy się spożycie kebsów w kraju.
W 2014 miałem sprawę w sądzie bo znaleźli przy mnie uwaga 0.07g marihuany. Do tej pory nie mogę uwierzyć co się wtedy odjebalo ^^
Mówcie co chcecie ale wszystko jest dla ludzi. Żeby dostać wyrok za woreczek takiego ścierwa to już jest słabe w ch*j. Chce się zaćpać, niech się zaćpa. Póki robi krzywdę tylko i wyłącznie sobie, to jego wybór. Co innego diler czy gość rozbijający rodzinę. Ale to tutaj jest tak słabe jak by Cię jakiś tępy kundel skuwał bo otwierasz browara. Jak ma być wolność to nie ma dzielenia. Chcecie wynaturzenia i pedałów bo to prywatny wybór to odjebcie się od koksu i marihuany, bo to prywatny wybór. BTW. Nie używam narkotyków i nie akceptuje gejów.
nie dostanie pewnie wyroku za to, mała szkodliwosc spoleczna, uzytek wlasny, jesli to nie jest juz ktorys raz z kolei, jak poleca grubiej to i tak by dostal zawiasy pewnie 2-3 na 5, a powie skad nabyl to jeszcze mu piateczke przybija i z dolka po godzinie wypuszcza, do tego teraz policjanty strajkują, w dupie maja co sie dzieje
W 2014 miałem sprawę w sądzie bo znaleźli przy mnie uwaga 0.07g marihuany. Do tej pory nie mogę uwierzyć co się wtedy odjebalo ^^
co za gamoń.
Gdyby pojebany typ zajebal ci siekiera rodzine to w sumie nic by sie nie dzialo. Za kazdym razem kiedy palilbys im swieczke na wszystkich zmarlych myslalbys o tym tak :"cale szczescie, ze typo nie byl najebany/nacpany. Przezyliscie dobre zycie"
Pamiętaj, że diler nie wciska tego na siłę komuś. To nie on sprzedaje, tylko od niego kupują. Cukrzycy mają winić sklepy za sprzedawanie słodyczy? Miałem kiedyś problem z substancjami podnoszącymi ciśnienie, nigdy diler mi nie sprzedał jak już widział, że jest dość maratonu. Wóda legalna, faje legalne, bicie matki bezkarne, aderal/ritalin legalny to czemu nie hexa/metka/feta/mefedron?!
Jebać prądem każdego narkomana. Nie ma dobrych i złych narkomanów, tak jak dobrych i złych nazistów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów