My tu sobie gadu gadu a naszą klasę kradną !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
siwy_oscar napisał/a:
To wy nie wiecie? zmieniają napis na "ARBEIT MACHT FREI"
Chyba odwrotnie - nad bramą w Oświęcimiu teraz będzie napisane NASZA KLASA
aexalven napisał/a:
"Od dziś NK posługuje się nowym logo. Zmianie uległa kolorystyka i kształt logotypu oraz główne hasło serwisu."
I dobrze zrobili, nasza-klasa już od dobrych dwóch lat nie był potalem dla "ludzi z klasą"
czy w ogóle była?
Arni. napisał/a:
czy w ogóle była?
No nie gadaj, początki były fajne a i idea serwisu była inna. a że wyszło jak wyszło... to tylko wina użytkowników.
Dokładnie ...
Ja konto założyłem tam jakieś 3 lata temu, i pomogło w odszukaniu znajomych sprzed lat
Ale jak zacząłem dostawać zaproszenia z kont typu :
najpiękniejsi
tylko raki (zodiakalne)
tylko urodzeni któregoś tam
miłośnicy kotów
miłośnicy kotów bez ogona i dwóch łap
i całe mnóstwo gównianych komentarzy typu słitiiii focia, to mi sie odechciało
Niby konto jeszcze tam jest, ale o zmianie loga dowiedziałem się teraz i ... wisi mi to kalafiorem, bo klasy to na tym portalu już dawno nie było, a z tego co widzę tutaj mam do niego coraz większe obrzydzenie ...
Ale z drugiej strony gdyby nie to gówno, to skąd by były brane takie fajoskie zdjęcia, powodujące u mnie błogi stan świadomości, że nie jestem najgłupszy na świecie
Ja konto założyłem tam jakieś 3 lata temu, i pomogło w odszukaniu znajomych sprzed lat
Ale jak zacząłem dostawać zaproszenia z kont typu :
najpiękniejsi
tylko raki (zodiakalne)
tylko urodzeni któregoś tam
miłośnicy kotów
miłośnicy kotów bez ogona i dwóch łap
i całe mnóstwo gównianych komentarzy typu słitiiii focia, to mi sie odechciało
Niby konto jeszcze tam jest, ale o zmianie loga dowiedziałem się teraz i ... wisi mi to kalafiorem, bo klasy to na tym portalu już dawno nie było, a z tego co widzę tutaj mam do niego coraz większe obrzydzenie ...
Ale z drugiej strony gdyby nie to gówno, to skąd by były brane takie fajoskie zdjęcia, powodujące u mnie błogi stan świadomości, że nie jestem najgłupszy na świecie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów