📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wygląda to i brzmi kretyńsko, ale de facto na dziś dzień w razie W zapanuje totalny chaos, zero filmów informacyjnych w TV zero szkoleń nic, trzeba się domyśleć
@bitches_brew
Masz, poczytaj sobie:
sadistic.pl/rozmowa-z-prof-jaworowskim-prawda-o-czarnobylu-vt216821.htm
Ja jestem z tzw. "pokolenia dzieci Czernobyla" i nie znam nikogo, kto by był bezpośrednio przez niego poszkodowany. Pomijam oczywiście dzieci rodziców, którzy w panice myli je całe jodyną albo płynem Lugola, aż te zmieniały kolor skóry.
Masz, poczytaj sobie:
sadistic.pl/rozmowa-z-prof-jaworowskim-prawda-o-czarnobylu-vt216821.htm
Ja jestem z tzw. "pokolenia dzieci Czernobyla" i nie znam nikogo, kto by był bezpośrednio przez niego poszkodowany. Pomijam oczywiście dzieci rodziców, którzy w panice myli je całe jodyną albo płynem Lugola, aż te zmieniały kolor skóry.
Kurwa przecież to Frysztak
bitches_brew napisał/a:
Ta, dbali, zwłaszcza w 1986 po Czarnobylu.
Dla twojej informacji, nasz kraj zareagował najszybciej na wypadek w Czarnobylu, jesteśmy stawiani za wzór działań jeśli chodzi o ochronę radiologiczną. Dodatkowo Ci powiem, że promieniowanie wcale nam nie zagrażało, ba z informacji, które mamy obecnie(wiadomo co stało się w elektrowni itd.) okazuje się, że nawet nie było potrzeby podawania płynu lugola.
Zanim się przyczepisz, zorientuj się w temacie.
EDIT: Dokładnie przeczytaj to co wkleił Ci sono
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów