📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robicie z niego gwiazdę a tak na poważnie to on takim piłkarzom jak Aguero czy Falcao to może co najwyżej buty na treningi nosić
Ja pierdole myślałem, że chociaż tutaj nie zobaczę Lewego i BVB, na interii kurwa 10 artykułów, na kwejku 10 stron itp itd... Spoko fajnie ale na chuj się tak jarać...
a ja wszystkim polecam gre w piłkę, jak stoisz w polu karnym obok 3 kolesi i trafisz bramkę, no kurwa już to widzę... wiecie jakie to trudne?!?!
pewnie dla was wcale nie... poprostu: lewo prawo krzyżyk, L1, i kółko...
pewnie dla was wcale nie... poprostu: lewo prawo krzyżyk, L1, i kółko...
@up
Za taką gre u siebie na boisku (a gram regularnie co sobote) nikt by mi więcej nie podał, gdybym stał tylko w polu karnym i czekal na piłki : ) Nie ma co się podniecać, on tylko dołożył nogę i strzelił, na bramkę zapracowała cała drużyna.
Za taką gre u siebie na boisku (a gram regularnie co sobote) nikt by mi więcej nie podał, gdybym stał tylko w polu karnym i czekal na piłki : ) Nie ma co się podniecać, on tylko dołożył nogę i strzelił, na bramkę zapracowała cała drużyna.
Co mówił Piotrek Żyła po każdej bramce Lewandowskiego?
.
.
.
..
..
- No więcej to już chyba nie bedzie !
.
.
.
..
..
- No więcej to już chyba nie bedzie !
Suty_dziobaka napisał/a:
slam,
Na okazję bramkową jednego zawodnika pracuje cała drużyna... U nas w kadrze jest może z 3-4 dobrych zawodników, którzy bez celnych podań chuja zrobią. Nie oczekuj, że Lewy będzie grał z naszymi "orłami" na takim poziomie jak gra w BVB.
Co nie zmienia faktu, że jak już ma tą setkę w reprezentacji to zazwyczaj ją marnuje. Nawet kelnerowi ledwo z karnego strzelił...
4 gole z czego tylko jeden po dobrym podaniu kolegi z drużyny, reszta to takie same sytuacje jakie ma w każdym meczu reprezentacji, a jakoś nie strzela. Wydaje mi się, że to może być szczyt jego kariery i już takiego wyczynu nie powtórzy. Życiowy mecz, ale sorry teraz zacznie mu opadać forma.
Inzaghi też wiecznie stał na granicy spalonego i tylko nogę dostawiał. Oczywiście Lewandowskiemu daleko do włoskiej legendy ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
Żeby jeszcze mu się chciało grać, tak jak w kadrze. I wiem co mówię.
Moja kuzynka gra w żeńskiej kadrze seniorek, często piją z facetami. Lewy sam przy wódeczce mówił, jak to mu się chce grać w biało-czerwonych barwach. A że go przy okazji Ludo wkurwia, to ma podkładkę.
Kasa się dla niego liczy. Niestety.
Moja kuzynka gra w żeńskiej kadrze seniorek, często piją z facetami. Lewy sam przy wódeczce mówił, jak to mu się chce grać w biało-czerwonych barwach. A że go przy okazji Ludo wkurwia, to ma podkładkę.
Kasa się dla niego liczy. Niestety.
Jajajja, ale hejterzy, zamiast cieszyć się że polak z pomocą Reusa rozjebał wielki RM to hejtujecie go jakby był przeciętniakiem. Porównujecie go do jakiegoś CR7, czy Messiego, gdzie każdy ma zupełnie inne zadanie. Messi robi w chuja na środku pola, CR7 robi w chuja obrońców, a na Lewandowskiego padło że nie robi w chuja bo to robi za niego Reus, Geundogan (nie wiem czy dobrze piszę), czy też reszta Polaków, a on ma nieziemskie wykończenie, i za to wykończenie jest taki zajebisty. Nie oczekujcie od razu że dostaniecie hybryde Van Persiego Zidana Messiego CR7 Ronaldo naraz, bo takim piłkarzem to chyba tylko Pele był.
No znowu kurwa sezonowa bohater polski teraz każdy niedzielny kibić będzie kurwa oglądał mecze BVB i mówił jaki to on wspaniały a jak mu w meczu nie wyjdzie to już chuj mu w dupe tak jak wszystkim sportowcom którymi się zachwycał naród a jak zaczeło nie wychodzić to teraz od najgorszych jadą. Chuj mnie to obchodzi że polak skoro i tak gra dla szwabów wielki chuj mu w dupę!!!. Ja tam kibicuje RM i mnie tylko wkurwił wczoraj że musiałem mecz wyłączyć
Suty_dziobaka napisał/a:
slam,
Na okazję bramkową jednego zawodnika pracuje cała drużyna... U nas w kadrze jest może z 3-4 dobrych zawodników, którzy bez celnych podań chuja zrobią. Nie oczekuj, że Lewy będzie grał z naszymi "orłami" na takim poziomie jak gra w BVB.
Trudno się z tym nie zgodzić. Dlatego wykopać szmaciarzy, którzy nie potrafią stworzyć dobrych sytuacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów