Króciutki filmik, który rozpierdala tatuaże .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to jest jakaś zorganizowana akcja? Ten gostek to jest jakiś dzieciak z fundacji nie jesteś sam? Kase na niego zbieracie czy jak? Mam pomysł zróbcie zbiorczy na to.
Spoko, rozumiem, wybaczam ale głupota autorów filmiku rozpierdala miejscami i człowiekowi nerwy poszczają. Juz luz.
No rozpierdala po calości...chociaż...za czasów studenckich sam nie lepszy byłem;] Tyle, że my nie robilismy akcji "oooooooo najebal sie najebał, trzeba wrzucić na yt!!"
@up
No ja tez miałem swoje upadki na studiach nie raz bylem nagrany jak coś odpierdalam pod wplywem ale nikt tego do sieci nie wrzucał na szczęście. Internet wyglądałby o wiele inaczej gdyby tamte filmiki wyciekły gdzieś
No ja tez miałem swoje upadki na studiach nie raz bylem nagrany jak coś odpierdalam pod wplywem ale nikt tego do sieci nie wrzucał na szczęście. Internet wyglądałby o wiele inaczej gdyby tamte filmiki wyciekły gdzieś
Kolo od Krzysia ma twarz wyrażającą nieustanną pogoń za inteligencją.
No gościu ma nawet swój własny fanpejdż;] facebook.com/RybaOfficial
moim skromnym zdaniem, chujowy ten filmik.
niezły gość, wódkę przeżuwa
Oto Borat naszych czasów
Mhm, chłopaczyna sie napierdolił wielokrotnie, robi głupoty, strzela popisówki. Dobrze. Zabawny był motyw z tą nieszczęsną zupą, ale robić z typa nie wiadomo jakiego wariata i luzaka to już lekka przesada. Internet niestety promuje coraz bardziej tandeciarską rozrywkę i coraz bardziej durne osoby:/
xiontZ napisał/a:
Dobra, spoko, pierwszy filmik z nim jak pamiętam był spoko nawet. W miarę śmieszny ale teraz to już jest żenada. Raz się udało zabłysnąć zupką i teraz będziecie na sile kręcić gówno aby tylko ten gostek był?
Zdecydowanie popieram. Ileż można. Przez ten zapyziały internet już nie ma praktycznie takiego czegoś jak dobry żart. Teraz jak coś jest dobre to trzeba to zacząć ciągnąć w nieskończoność, dorabiać, przerabiać, nagrywać dalej, mimo, że to już tylko stek bzdur.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów