Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie Na ch...j piszesz komentarz jak nie znasz języka nie wiesz o co chodzi
Idź lepiej komentuj filmiki z dupaki bo to ci jako tako może i wychodzi
Facet był skazany na 25 lat łagrów za niby oszustwa podatkowe na które nie było jednoznacznych dowodów a że to Rosja to robią z ludźmi co chcą
Więc za nim jeden z drugim coś wypocisz za komentarz uruchom ostatnią żyjącą komórkę myślową w tej tępej pale i nie pisz nic Bo słowo zastanów się jest dla ciebie i takich jak ty równie obce co inne języki na świecie
Nie dziwi Cię takie zachowanie u osoby niesłusznie skazanej za oszustwa podatkowe?
Mnie nie dziwiłoby u starego więziennego pedała, jakkolwiek sami siebie nazywają.
Oszczędził budżet Państwa
Powinno tak być jeżeli skazany np na dożywocie sam sobie odbierze życie - rodzina dostanie ekwiwalent wartości 1 roku jakie by poniosło Państwo
Geniusz jesteś, im wyższa kara, tym wyższa kwota dla rodziny, ale by ZK opustoszały. Co widzenie presja, wspomóż rodzinę.
Po 25latach może i ciężki temat , ale w innych sytuacjach.
Jak komornik niszczył ludziom życia i nie znalazł się ani jeden co przyszedł do kancelarii i strzelił takiemu w łeb ?
Oszczędził budżet Państwa
Powinno tak być jeżeli skazany np na dożywocie sam sobie odbierze życie - rodzina dostanie ekwiwalent wartości 1 roku jakie by poniosło Państwo
Chyba, żartujesz. Rodzinie proponuje paragon za pochówek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów