Złamanie dwóch kręgów piersiowego i lędźwiowego. Prawdopodobnie będzie kaleką.
Winowajca. Przypadek? Na Łotwie nienawidzą kacapów...
szkoda dupeczki. A z tą nienawiścią to jakby kto powiedział Polacy nienawidzą Rosjan. Sorry kurwa kilku w życiu spotkałem, z kilkoma piłem wódkę, po paru kielichach to się okazuje że my w jednym języku mówimy . Za co ich mam niby kurwa nienawidzić, bo north stream 2, bo Stalin? To nie UPAińcy że właściwie cały naród jest odpowiedzialny za zbrodnie na Polakach.
Po chuj te wygibasy? Wykonała nikomu niepotrzebną pracę, także dla siebie samej, poświęciła czas na małpie ruchy z szarfą, a mogła normalnie siedzieć przy garach i żyć bez kalectwa. Nie twierdzę że posiadanie hobby jest złe, ale można by się czasem ogarnąć, czy nie nadstawia się dupy do niebezpieczeństwa, po nic. Tak jak ludzie którzy z uporem włażą na Czomolungmę, chociaż jest zbadana wzdłuż i wszerz, można ją sobie obejrzeć nawet z kosmosu, to nie, musi się wpierdalać, żeby sobie coś urojonego we łbie udowodnić. Dobrze, że chociaż trucheł takich debili nie sprowadzają, bo to niepotrzebne marnowanie czasu i zasobów.
Jak to byłem kilka razy na Łotwie, zwłaszcza w Rydze i tam bardzo lubią kacapow drugi język na Łotwie to ruski tam każdy gada po rusku... na bazarach można kupić koszulki z Putinem
Było się zająć czymś pożytecznym a nie jakieś głupie i nikomu niepotrzebne małpie figle odpierdalać.
rosjanie byli w naszej stolicy co pokolenie albo jestes ruskim trolem albo debilem , jak porownac stosunki z ukraincami a rosjanami to akcje upa byly malenkim epizodem .
typowy pseudopatriota ruski trol
polacy wiedza kto jest głownym wrogiem
Lindsey Stirling - Underground. Nie ma za co.