Nic tylko pozazdrościć Rosjanom cywilizowanego społeczeństwa... Szkoda że ten pręt nie poszedł w ruch.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
AnalAcrobat napisał/a:
Ten dzieciak nie ma nawet 1% szans żeby wyrosnąć na normalnego człowieka.
Prawie żaden dzieciak w kacaplandii nie ma 1% szans żeby wyrosnąć na normalnego człowieka.
ruski pierdolnik a ptfuuuu !
0dbytBiskupa napisał/a:
Najgorsze, że się mnożą. Patusy powinny być przymusowo sterylizowane. I bez naiwnego pierdolenia, że to dyskryminacja bo jakieśtam prawa człowieka, kurwa ich mać! Na prawa człowieka trzeba sobie zasłużyć.
Szwecja dała radę, po latach tylko jakieś tam odszkodowania i przeprosiny, ale program się udał
Zaraz sąsiad ich podpierdoli do opieki społecznej, że się awanturują mogliby, chociaż okno zamknąć. Albo dzieciaka zamknąć w swoim pokoju i włączyć mu w TV "W pustyni i w puszczy".
AnalAcrobat napisał/a:
Ten dzieciak nie ma nawet 1% szans żeby wyrosnąć na normalnego człowieka.
To zależy. Czasem dzieciak nabiera wstrętu do takiego życia i gdy dorośnie za wszelką cenę chce się z tego wyrwać. Tylko, że to dziecko to dziewczynka, więc wielkich szans nie ma...
JackCola napisał/a:
Te zapite karaluchy mają nawet w godle widły do gnoju XD
Niestety, to ruSSka i prymitywna kacapia
to ten słynny saviecki sajuz?
Zaprzysiężony napisał/a:
Ja pierdolę, ale szkoda mi tego dzieciaka, mimo że ruski.
a mi nie - oby zdechł jak reszta w agoni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów