18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cezar87 2021-03-03, 23:32 1
Ten kot powinien zejsc i kazdemu tam morde obdrapac, a najlepiej zarazic jakims gownem aby wszyscy zdechli. Iq tych ludzi mysle ze jest wrecz ujemne. Rownie dobrze moga samobojce woda od tylu potraktowac jak chce sobie skoczyc.
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-03-04, 0:12 1
CzerstWybut napisał/a:

Nigdy nie potrafiłem zrozumiec po jakiego chuja ludzie próbuja ściągać kota z drzewa. Wlazł to i zejdzie.

Ściąganie kota przez Straż to cecha krajów rozwijających się.
Zgłoś
MordaWKubełSzmato 2021-03-04, 1:09
I dobrze tak kurwiarzowi
Zgłoś
qrcok 2021-03-04, 8:03
sothis napisał/a:

Bo miauczy jebaniec pewnie i porządnych obywateli wkurwia

Drze mordę bardziej pasuje, ale ogólnie zgoda.
No, poza tymi porządnymi obywatelami, nie zapomnij gdzie rozgrywa się akcja
Zgłoś
leszczyq 2021-03-04, 9:55
Widział ktoś kiedyś zdechłego kota na drzewie?
Zgłoś
miedzion 2021-03-04, 10:00
CzerstWybut napisał/a:

Nigdy nie potrafiłem zrozumiec po jakiego chuja ludzie próbuja ściągać kota z drzewa. Wlazł to i zejdzie.

Nie koniecznie. Mój kot kiedyś siedział 3 dni. Ostatecznie trzeba było gałąź obciąć. Największa ciekawostka że pies przestał jeść te kilka dni. Jakby tęsknił
Zgłoś
willoo 2021-03-04, 15:10
CzerstWybut napisał/a:

Nigdy nie potrafiłem zrozumiec po jakiego ch*ja ludzie próbuja ściągać kota z drzewa. Wlazł to i zejdzie.

jak wlazł i napierdala symfonie 3ci dzien z rzędu to sam byś dzwonił po straż
Zgłoś
Mieciu1988 2021-03-04, 20:57
CzerstWybut napisał/a:

A huj... tego zrzucimy xP
Zgłoś
R41NM4N 2021-03-06, 1:25
Z technicznegi punktu widzenia zadanie wykonane
Zgłoś
mikemechanix 2021-03-12, 1:33
I kot czysty i drzewo podlane. Same plusy.
Zgłoś
Cezar87 2021-03-14, 22:13
leszczyq napisał/a:

Widział ktoś kiedyś zdechłego kota na drzewie?

Ja widzialem, po zimie u mnie na firmie jeden martwy spod sniegu sie wylonil. To go lopata od sniegu wzialem i z takiej skarpy rzucilem i bedny zawisl na drzewie:P
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem