📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

jest tu jakiś fachowiec co powie jak bardzo jest to zj🤬e?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentnie to rolka blokująca przeskok liny na głównej rolce. Średnica świadczy, ze to tylko zabezpieczenie i nie przenosi żadnych sil. Myślę, że sama masa liny plus haka, zawiesia czy trawersy lub czegokolwiek czym jest zakończona lina uniemożliwia przeskok takiej liny, wiec pewnie dlatego nikt się nie przejmuje brakiem tych blokad.
Czachulek napisał/a:
Ewidentnie to rolka blokująca przeskok liny na głównej rolce. Średnica świadczy, ze to tylko zabezpieczenie i nie przenosi żadnych sil. Myślę, że sama masa liny plus haka, zawiesia czy trawersy lub czegokolwiek czym jest zakończona lina uniemożliwia przeskok takiej liny, wiec pewnie dlatego nikt się nie przejmuje brakiem tych blokad.
to że grawitacja pomaga to jedno, bardziej mnie zastanawia kto tę śrubkę skręcił w taki sposób, a jeszcze co mnie zastanawia, to kiedy te liny sięprzetrą o ten zadrzewiały krążek
Ja mogę coś powiedzieć na temat liny, lata świetności ma daleko za sobą.
Bład serwisu lub sabotarz. Albo szasza naj🤬y jak samarowal te błoczki smarem. I zapomniał zakręcić. U nas wymiana Liny na pewno. A tam odetną ładunek ręcznie naciągną ta line i arbajten.
parapsychol napisał/a:
eta wsio normalna
a tak to widac ze puste otwory na jakas srube lub sworzen, prawdopodobnie zeby lina nie spadla z kulka.
Dałem Ci piwo zanim doczytałem do końca... Jeśli nie potrafisz napisać poprawnie "kółko" to użyj słowa "rolka".
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
Zj🤬e na 50% bo po jednej na dole jest. Jak ta na dole strzeli to będziemy to oglądać tutaj
Cezzar napisał/a:
Chyba bym k🤬a umarł będąc na takiej wysokości... Samo patrzenie na ten film mnie stresuje xD
No ty ogólnie taką p🤬dą życiową jesteś. Wszystko od mamusi pod morde
Bukiet75 napisał/a:
No ty ogólnie taką p🤬dą życiową jesteś. Wszystko od mamusi pod morde
sam jesteś p🤬dą życiową xD
Ja sobie świetnie radzę

Cezzar napisał/a:
sam jesteś p🤬dą życiową xD
Ja sobie świetnie radzę na samych 5tkach lecę teraz
Na 5 tkach ? A masz dobry materiał?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Działa bez tych śrubek? Działa. Wyj🤬 tą drugą, bo jeszcze się wkręci w sznurki.
chodzi o to że jedna blokada wyskoczyła a drugiej w ogóle nie ma i że kołowrotki trzeba wyczyścić a blokady przyspawać na stałe

jest tu jakiś fachowiec co powie jak bardzo jest to zj🤬e?
Tak ja jestem od tego też,ale nie musze być zeby wiedzieć że zblocze jest zj🤬e.
Tak ja jestem od tego też,ale nie musze być zeby wiedzieć że zblocze jest zj🤬e.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie