Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 16:13
Kacapski żuraw
Bestia_z_aquaparku • 2025-04-04, 1:32
00:00
00:26
Download
jest tu jakiś fachowiec co powie jak bardzo jest to zj🤬e?
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czachulek 2025-04-04, 10:11
Ewidentnie to rolka blokująca przeskok liny na głównej rolce. Średnica świadczy, ze to tylko zabezpieczenie i nie przenosi żadnych sil. Myślę, że sama masa liny plus haka, zawiesia czy trawersy lub czegokolwiek czym jest zakończona lina uniemożliwia przeskok takiej liny, wiec pewnie dlatego nikt się nie przejmuje brakiem tych blokad.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-04, 10:30
Czachulek napisał/a:

Ewidentnie to rolka blokująca przeskok liny na głównej rolce. Średnica świadczy, ze to tylko zabezpieczenie i nie przenosi żadnych sil. Myślę, że sama masa liny plus haka, zawiesia czy trawersy lub czegokolwiek czym jest zakończona lina uniemożliwia przeskok takiej liny, wiec pewnie dlatego nikt się nie przejmuje brakiem tych blokad.

to że grawitacja pomaga to jedno, bardziej mnie zastanawia kto tę śrubkę skręcił w taki sposób, a jeszcze co mnie zastanawia, to kiedy te liny sięprzetrą o ten zadrzewiały krążek
Zgłoś
bosobol 2025-04-04, 10:45
Ja mogę coś powiedzieć na temat liny, lata świetności ma daleko za sobą.
Zgłoś
adny123 2025-04-04, 11:11 3
Bład serwisu lub sabotarz. Albo szasza naj🤬y jak samarowal te błoczki smarem. I zapomniał zakręcić. U nas wymiana Liny na pewno. A tam odetną ładunek ręcznie naciągną ta line i arbajten.
Zgłoś
draxidox 2025-04-04, 12:44
parapsychol napisał/a:

eta wsio normalna
a tak to widac ze puste otwory na jakas srube lub sworzen, prawdopodobnie zeby lina nie spadla z kulka.

Dałem Ci piwo zanim doczytałem do końca... Jeśli nie potrafisz napisać poprawnie "kółko" to użyj słowa "rolka".

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
Ziebaj 2025-04-04, 13:05
Zabezpieczenie liny przed wypadnięciem z rowka w kole.
Zgłoś
ProVVe 2025-04-04, 13:13
Zj🤬e na 50% bo po jednej na dole jest. Jak ta na dole strzeli to będziemy to oglądać tutaj
Zgłoś
Bukiet75 2025-04-04, 16:21
Cezzar napisał/a:

Chyba bym k🤬a umarł będąc na takiej wysokości... Samo patrzenie na ten film mnie stresuje xD

No ty ogólnie taką p🤬dą życiową jesteś. Wszystko od mamusi pod morde
Zgłoś
Cezzar 2025-04-04, 16:23
Bukiet75 napisał/a:

No ty ogólnie taką p🤬dą życiową jesteś. Wszystko od mamusi pod morde

sam jesteś p🤬dą życiową xD
Ja sobie świetnie radzę na samych 5tkach lecę teraz
Zgłoś
michalk0072 2025-04-04, 17:04
Kobieta po prostu leczy zaparcia.
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-04, 18:13
Cezzar napisał/a:

Na 5 tkach ? A masz dobry materiał?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Sascha 2025-04-04, 21:09
Działa bez tych śrubek? Działa. Wyj🤬 tą drugą, bo jeszcze się wkręci w sznurki.
Zgłoś
syndroM221 2025-04-04, 21:58
chodzi o to że jedna blokada wyskoczyła a drugiej w ogóle nie ma i że kołowrotki trzeba wyczyścić a blokady przyspawać na stałe
Zgłoś
trawa 2025-04-05, 0:10
jest tu jakiś fachowiec co powie jak bardzo jest to zj🤬e?
Tak ja jestem od tego też,ale nie musze być zeby wiedzieć że zblocze jest zj🤬e.
Zgłoś
Bukiet75 2025-04-05, 0:55
Cezzar napisał/a:

Fajnie masz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem