Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Kacapskie rozmowy w toku
Roskosmos • 2025-02-26, 12:04
Więc nap🤬lamy się w dalszym toku
00:00
-01:13
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podlasiak 2025-02-26, 14:53
metyoo napisał/a:

dokładnie Jerry Springer, nie rozmowy w toku
karyny pewnie mają mokro, że są z takimi troglodytami

U Jerrego ochroniarze mieli swoją masę i było ich kilku. Tutaj tylko jakiś emeryt za grosze nie mający nawet siły argumentów i powtarzający "uspokój się"
Ciekawe czy jak wróci więcej frontowców to wyemitują odcinek z granatem.
Zgłoś
Losblo232 2025-02-26, 15:24
SlimShady napisał/a:

Ale program. I powiedzcie mi że to jest normalny kraj. Podobno to my jesteśmy "zgniłym" zachodem

Na zgnilym zachodzie w takiej sytuacji łaskę se robią
Zgłoś
~Imperator 2025-02-26, 15:33
Tak to jest jak do programu zapraszają żuli i płacą im po 50 zł za dzień zdjęciowy. To są żule z Kijowa widać to po ryjach
Zgłoś
metyoo 2025-02-26, 15:44
Podlasiak napisał/a:

U Jerrego ochroniarze mieli swoją masę i było ich kilku. Tutaj tylko jakiś emeryt za grosze nie mający nawet siły argumentów i powtarzający "uspokój się"
Ciekawe czy jak wróci więcej frontowców to wyemitują odcinek z granatem.

akurat mnie to ani nie ziębi, ani nie parzy
Zgłoś
Dark-Side 2025-02-26, 15:55
Zgłoś
dwakilo 2025-02-26, 16:02
Twarze nieskażone kroplą inteligencji a oczy tęskniące za rozumem.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-26, 16:32
Scenariusz i reżyseria: Ewa Drzyzga.
Zgłoś
optymista666 2025-02-26, 16:58
To popularny w Rosji program - "Dajmy sobie po mordzie".

Więc wszystko w porządku w ramach konwencji.
Zgłoś
Kosmodysk 2025-02-26, 19:28
Driver19cm napisał/a:

Te mongolskie rysy
Kacapska morda nie skażona inteligencją

Czyli krzyżówka osła w kozą?
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2025-02-26, 20:26 1
Velture napisał/a:

Upadlina też podobnie wygląda, stąd na ulicach Polski od razu widać który nasz a który dezerter zanim jeszcze się zacznie odzywać.
Patrzysz i od razu widzisz, że upa. Bez względu czy facet czy baba. W sumie baby to jeszcze bardziej widać, że nie nasze ale i tak rzucają się w oczy zanim jeszcze te niewdzięczne mordy odezwą z pretensją, że im mało.

Byłem ostatnio na polskiej części Orawy. Nie szło rozpoznać kto jest Polakiem, Czechem, czy Słowakiem. Upadlińców tak jak i cyganów od razu i wszyscy przechodzą jak koło gówna.

[ Dodano: 2025-02-26, 20:28 ]
Driver19cm napisał/a:

Te mongolskie rysy

Tyś k🤬a nie widział Mongoła/Mongołki na oczy, więc idź tam i dalej się brandzluj do nafo.
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-26, 21:00
[quote="Mosze_Borcuch"
Tyś k🤬a nie widział Mongoła/Mongołki na oczy, więc idź tam i dalej się brandzluj do nafo.

Ha ha ha. To mnie zawsze bawi i cieszy. Kacapski pomiot sie denerwuje i stresuje
Braci rosjan zaatakować, jedyny słuszny ruski mir skrytykowac i od razu onuca skacze jak pchla na jajach

Walisz samogon, żresz cebulę i srasz do dziury w ziemi. Więc nie pouczaj innych

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Tabacki 2025-02-26, 21:40
Messi jak się wkruwił.
Zgłoś
Atlasss 2025-02-27, 13:56
Driver19cm napisał/a:

Te mongolskie rysy

Inteligencję im Stalin wykosił, i teraz maja ryje jak rozbity traktor.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-27, 17:38 1
kaziuzlasu napisał/a:

Scenariusz i reżyseria: Ewa Drzyzga.

jerry springer show przypomne był polakiem tam sie dopiero odpieprzało
Zgłoś
anubis90 2025-02-27, 18:01 1
Velture napisał/a:

Upadlina też podobnie wygląda, stąd na ulicach Polski od razu widać który nasz a który dezerter zanim jeszcze się zacznie odzywać.
Patrzysz i od razu widzisz, że upa. Bez względu czy facet czy baba. W sumie baby to jeszcze bardziej widać, że nie nasze ale i tak rzucają się w oczy zanim jeszcze te niewdzięczne mordy odezwą z pretensją, że im mało.

Tym ukraińskim k🤬om zawsze będzie mało, ile byś im nie dał. Ale na szczęście niedługo to się skończy, bo Trump nie jest taki głupi, i nie będzie traktować tej k🤬y Zełenskiego, jak bohatera. Tylko Polska jest głupia, i włazi mu w tyłek jak może.
Wstyd mi za politykę naszego kraju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem