📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jednych bym ubrał na niebiesko, a drugich na czerwono, dał uzi/m4 etc. i która partia wygra ten przedstawiciel wygra Łatwe, proste, bez zbędnego pierdolenia, a i nasze oko uszczęśliwiłoby
oni wszyscy pierdola glupoty, pieprzeni zlodzieje!
To czysty i klarowny dowód na to, że fanatyzm polityczny jest cechą Polaków. Po obu stronach barykady znajdują się fanatycy i popaprańcy i nic z tym nie zrobimy.
Kaczorrrrrrrr nie może być prrrrrrezydentem rrrrrr......
z tego co kojarzę to chyba też jest w UPR
wszyscy kradną. co za różnica którzy?
dlatego nie glosuje.
dlatego nie glosuje.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej
Bijcie się, będzie mięso ...
Fanatycy z PO są tak samo pojebani jak ci z PiSu. Taka sama chołota, takie samo zachowanie tylko inny sztandar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów