📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
karol2200 napisał/a:
- Are you myster Siara?
- Myster Szakal. Welcome to Warsaw
- Chcesz mieć tu zaraz Interpol?
- Gdzie a skąd
- To ściągnij kutasie ten transparent
- Świetnie Pan mówi po polsku
- A co ty myślisz, że polak nie może wybić się na świecie?
A Waluś a UNABOMBER?
Nie porujnuj zindoktrynowanego przygłupa Walusia do matematycznego geniusza z własnymi poglądami.
Do był gość z sensownymi poglądami że kiedyś ta cała technika obruci się przeciwko nam ludziom.
RIP TED
RIP TED
Przyszła pora na Kaczora.
Śpij słodko Tedziu, nasz Unabomberku.
Jak będziesz się nudził, zawsze możesz z nieba pierdolnąć jakiegoś groma, a nawet całą kanonadę, najlepiej w takt dźwięków Salve Regina.
Śpij słodko Tedziu, nasz Unabomberku.
Jak będziesz się nudził, zawsze możesz z nieba pierdolnąć jakiegoś groma, a nawet całą kanonadę, najlepiej w takt dźwięków Salve Regina.
Ten nasz też długo nie pociągnie. Dziadunio powoli odjeżdża, mózg już nie ten co dawniej.
Kriski napisał/a:
Nie porujnuj zindoktrynowanego przygłupa Walusia do matematycznego geniusza z własnymi poglądami.
ale to cytat z Killera jest, Waski...
T3RMINATOR napisał/a:
Do był gość z sensownymi poglądami że kiedyś ta cała technika obruci się przeciwko nam ludziom.
RIP TED
przed toba to sie obrocila juz w XIII wieku razem z drukiem i slownikami
Gość walczył o dobrą sprawę, ale w zły sposób.
Geraldinio napisał/a:
Akurat nie na tego Kaczyńskiego nekrolog wyczekiwałem....
czekam na twój tępy wuju...
Geraldinio napisał/a:
Akurat nie na tego Kaczyńskiego nekrolog wyczekiwałem....
No, z takimi wpisami trzeba uważać. Nie chodzi mi o cenzurę, tylko o to, że nie wiadomo komu napiszą ten nekrolog szybciej...
Zdolny facet , który wybrał nie właściwą drogę realizacji swoich celów .
Juzwa napisał/a:
No, z takimi wpisami trzeba uważać. Nie chodzi mi o cenzurę, tylko o to, że nie wiadomo komu napiszą ten nekrolog szybciej...
Masz rację, jest wielu ze zjednoczonej prawicy, których z przyjemnością ujrzałbym na głównej Onetu czy WP w czarno białym zdjęciu, z czarną wstążką w rogu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów